חזרה של גידול DCIS לאחר שש שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף הכלל

נעמה
    14/12/2011

ד"ר יקרה ,אשמח לשתף את כולם.
    שנה וחצי לאחר למפקטומיה בשד ימין בבדיקת שד עצמית התגלה מעין גוש בצורת קיסם שיניים קטן בשד שמאל ולחרדתי אמרו לי כי הסרטן חזר כטריפל נגטיב והר 2 נגטיב.לאחר הדמייה התגלה כי המצב קשה וכי למפקטומי לא באה בחשבון . מכיוון שזה השד "הטוב" הגעתי לפרופ... לחו"ד פרטית בכדי ולו במעט לשמר את מה שנשאר. אותו פרופ רם דרג לא חידש במאום והניתוח נקבע ונעשה .לאחריו בפט נראו נגעים שלא היו בקיבה(נקרא האנטרום).שכחתי לומר שעברתי קו כימותרפי חזק וטיפול ביולוגי שלא נתנו הרבה. לאחר הניתוח ההדמייה הראתה פיזור נוסף.החלטנו להתחיל לחפש טיפולים נוספים כי ההתדרדרות ניכרת.הגענו לחברת אונקואינטגרטיב . ,יושבים שם צוות של רופאים שמציעים סוג של מחקר, שאומר איזה טיפולים הכי טובים עבור מקרה כמו שלי, עם דגש על טיפולים חדשניים. אחרי שבדקנו שהם אכן רופאים וראינו מקרים דומים וטיפולים חדשים באונקולוגית שד ,החלטנו ללכת על זה.השירות ניתן במלא הרצינות ואת הדוח המסכם עם כל אפשרויות טיפול הגשנו לפרופ... שהסכים עם הנאמר ואף הגדיל לעשות להכניסנו לטיפול שהוצע מחברת אונקואינטגרטיב אצלו. אותי מעניינת השאלה ,אם יורשה לי לשאול אותך כרופאה ,מדוע קיימים טיפולים יותר טובים(קרי פחות תופעות לוואי ויותר אחוזי הצלחה) שלא ניתנים לכולם ? מדוע צריך לרכוש את היום במצב הרפואה בארץ את שירותיהם של אונקו אינטגרטיב וכל האופציות הטיפוליות לא ניתנות על השולחן מול הרופא המטפל,כולל הטיפולים החדשניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה של גידול DCIS לאחר שש שנים
    בתיה סגל
    25/07/2011

שלום,
    אני בת 55 ועברתי למפקטומי לפני שש שנים. בחרתי בטיפול אינטגרטיבי. לפני חודשיים התגלה אצלי שוב גוש בגודל 0.5 ס"מ על 0.7 ס"מ, באותו מקום בדיוק.
    תוצאות MRI מראות שאין גרורות, אני אמורה לעבור ניתוח שבוע הבא.
    השאלה איזה סוג טיפול אצטרך לקבל לאחר הניתוח.
    האם הטיפולים שמוצעים לי הם הטיפולים הטובים ביותר והאם באמת קיימים טיפולים איטגרטיביים פחות מזיקים.
    האם יש מידע לסוג הטיפולים שמציעה החברה onco integrative?
    אשמח לשמוע תגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה של גידול DCIS לאחר שש שנים - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    26/07/2011

לגבי החברה וסוג הטיפולים אין לי מידע. לגבי סוג הטיפול יקבע לאחר הניתוח בהתאם לתוצאות הסופיות , גודל הגידול בלוטת זקיף ופקטורים נוספים בגידול. אני מאמינה שתקבלי ללא ספק את הטיפול הטוב ביותר הידוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...

ט
    12/12/2011

ומה זה טיפול אינטגרטיבי???

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונקואינטגרטיב

קרן
    25/08/2011

שלום נטע,
    אשמח אם יש לך מידע לגבי אונקואינטגרטיב

תודה והחלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

נעמה
    12/12/2011

המייל שלי [email protected]
    תשאירי מספר טלפון ואני אתקשר אלייך
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונקואינטגרטיב

נעמה
    11/12/2011

לאחר שתיזזנו בין כל המומחים ,שסגרו לנו דלת אחר דלת ,מצאנו את אונקואינטגרטיב כמעט מאוחר מדי ,שמצאו לנו אפשרויות טיפול . חבל שבזבזנו כל כך הרבה זמן להגיעה להתדרדרות שכזו.אשמח לשתף עוד אם תרצי ,תפני אלי במייל.במצבנו בהחלט צריך להזהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונקואינטגרטיב - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/12/2011

את יכולה לשתף את כולם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונקואינטגרטיב

נעמה
    15/12/2011

ד"ר יקרה ,אשמח לשתף את כולם.
    שנה וחצי לאחר למפקטומיה בשד ימין בבדיקת שד עצמית התגלה מעין גוש בצורת קיסם שיניים קטן בשד שמאל ולחרדתי אמרו לי כי הסרטן חזר כטריפל נגטיב והר 2 נגטיב.לאחר הדמייה התגלה כי המצב קשה וכי למפקטומי לא באה בחשבון . מכיוון שזה השד "הטוב" הגעתי לפרופ... לחו"ד פרטית בכדי ולו במעט לשמר את מה שנשאר. אותו פרופ רם דרג לא חידש במאום והניתוח נקבע ונעשה .לאחריו בפט נראו נגעים שלא היו בקיבה(נקרא האנטרום).שכחתי לומר שעברתי קו כימותרפי חזק וטיפול ביולוגי שלא נתנו הרבה. לאחר הניתוח ההדמייה הראתה פיזור נוסף.החלטנו להתחיל לחפש טיפולים נוספים כי ההתדרדרות ניכרת.הגענו לחברת אונקואינטגרטיב . ,יושבים שם צוות של רופאים שמציעים סוג של מחקר, שאומר איזה טיפולים הכי טובים עבור מקרה כמו שלי, עם דגש על טיפולים חדשניים. אחרי שבדקנו שהם אכן רופאים וראינו מקרים דומים וטיפולים חדשים באונקולוגית שד ,החלטנו ללכת על זה.השירות ניתן במלא הרצינות ואת הדוח המסכם עם כל אפשרויות טיפול הגשנו לפרופ... שהסכים עם הנאמר ואף הגדיל לעשות להכניסנו לטיפול שהוצע מחברת אונקואינטגרטיב אצלו. אותי מעניינת השאלה ,אם יורשה לי לשאול אותך כרופאה ,מדוע קיימים טיפולים יותר טובים(קרי פחות תופעות לוואי ויותר אחוזי הצלחה) שלא ניתנים לכולם ? מדוע צריך לרכוש את היום במצב הרפואה בארץ את שירותיהם של אונקו אינטגרטיב וכל האופציות הטיפוליות לא ניתנות על השולחן מול הרופא המטפל,כולל הטיפולים החדשניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו