שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    11/01/2008

שלום רב מזה כחודשיים אני סובלת מתחושה לא נעימה בשד הימני ליפני כחודש הופיעה נקודה לבנה על הפיטמה ומאז לא נעלמה יש לציין שעברתי בדיקה ידנית גם אצל גניקולוג וגם אצל כירורג והם אמרו שהכל תקין, לאחרונה התחילו כאבים בבית השחי ומעט נפיחות בזמן המחזור החודשי, שאלתי היא מה היא אותה נקודה לבנה? רופא הנשים אומר שזו כניראה פטריה.. שאלתי השניה היא האם יתכןשעל פי בדיקה ידנית אפשר לדעת אם הכל תקין? קיבלתי מחזור בגיל מאוד מוקדם לכן על פי ידיעתי אני נימצאת בקבוצת סיכון אודה לך אם תעני לי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נקודה לבנה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/01/2008

בהחלט יתכן ומדובר בפטריה יכול להסביר את הנפיחות וכאב בבית שחי. שוב צריך לבדוק ולקחת תרבית. איני יודעת בת כמה את , בדיקה ידנית אינה יכולה לגלות הכל ואכן מעל גיל 40-50 תלוי את מי שואלים ותלוי מידת הסיכון צריך לבצע ממוגרפיה לבדיקה אם יש משהו חשוד יתכן ויש מקום גם לאולטרסאונד.גיל תחילת המחזור אינו בדיוק מדד לסיכון לסרטן שד, לא צריך להגזים כשמדברים על עליה בסיכון מדובר על יחסי .ממצא לא ראיתי ובכלל אינו בתחום הסרטן קשה לי להגיד על מה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות שכחתי לציין את גת

הילה
    13/01/2008

תודה על ההיתייחסות שכחתי לציין את גילי אני בת 26

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו