תופעות לאחר סיום הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לאחר סיום הקרנות
    שרית
    16/01/2008

עברתי 25 הקרנות בשד. כמעט ללא תופעות דווקא לאחר סיום ההקרנות יש לי כאבים חזקים בשד,
    רגישות איומה בפטמה, ועכשיו נוספה לי תופעה של כתם אדום ורטוב באיזור הכפל של השד. בערך באזור הברזל של החזיה. אני מטפלת באלוה ורה ומשחת אולטרלן. האם התופעה מוכרת וכמה זמן היא נמשכת ולמה עוד עלי לצפות.
    תודה על תשובתכם - שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לאחר סיום הקרנות

הוספת תגובה

• אחרי הקרנות

ד''ר תניר אלוייס
    20/01/2008

שלום שרית,
    מה שאת מתארת יכול להיות תגובה נורמלית וחולפת אחרי הקרנות, אבל עשוי גם להעיד על זיהום, לכן מוטב לגשת להיבדק ע"י רופא כדי לראות אם יש מקום לטיפול אנטיביוטי או בירור נוסף\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרורות

ד''ר תניר אלוייס
    20/01/2008

שלום רב,
    מובן שאי אפשר בפורום כזה לתת ייעוץ פרטני, עם זאת בד"כ הנטיה במחלה מפושטת היא לא לתת טיפול שמשפיע בצורה קשה על איכות החיים.
    לחוות דעת שניה מסודרת צריך הרבה יותר פרטים, וכמובן - לראות את החולה. אני מציעה שאם יש לכם ספקות, תפנו בצורה מסודרת לאונקולוג נוסף לקבל חוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו