מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן להחלים מסרטן השדליאת20/09/2011
שלום,
אני בת 36, אמא לשתי בנות מתחת לגיל 4.
אתמול הגיעו תוצאות ביופסיה ראשוניות שמצביעות על סרטן השד - גוש גדול - 10C ובלוטה מוגדלת.
יש לי עוד הפניה לבדיקת PET ו- MRI כך שאני לא יודעת את השלב המדויק אבל לפי מה שקראתי, סביר שזה משלב 3 ומעלה (שכו הגוש גדול מאוד והבלוטה מוגדלת).
הרופא אמר שעלי להתחיל בהקדם טיפולי כימו.
ברוב הכתבות באינטרנט אני רואה שכותבים על שלב מתקדם במונחים של הארכת חיים ולא החלמה.
האם ניתן להחלים בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להחלים מסרטן השד - תגובה
ד''ר תניר אלוייס20/09/2011שלום ליאת,
בהיעדר גרורות באיברים מרוחקים (על סמך תוצאת ה PET CT) בהחלט יש סיכויי החלמה טובים עד טובים מאוד מסרטן שד, גם אם מדובר בגוש של 10 ס"מ ובלוטות נגועות.
כאשר יש גרורות מרוחקות (בכבד, ריאות, עצמות) סיכויי ההחלמה יורדים, אבל הודות לטיפולים יעילים מאוד שקיימים כיום אפשפר להפוך במקרים רבים את הסרטן למחלה "כרונית" שאינה מתקדמת במהירות, ולחיות שנים באיכות חיים טובה.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
איריס22/09/2011שלום ליאת, אני בת 51 (כמעט) את גיל 45 "חגגתי" בהכנות לניתוח כריתה מלאה לאחר סבב הקרנות ראשון. אני לחלוטין לא מומחית במונחים רפואיים או בסוגי בדיקות, אבל אני כן מומחית, במגבלות כמובן, של אופטימיות. סרטן הוא לא בהכרח גזר דין מוות. נכון להיום אני בריאה לחלוטין. הסירו לי את רוב בלוטות הלימפה בבית השחי כיוון שהיו מוגדלות. הגוש היה די גדול, אם כי לא כמו שלך. הענקתי לו את שם החיבה המפוקפק לובסטר, כי הוא גדול מסרטן. המשכתי את חיי לצד הסרטן, אם כי הפסקתי לעבדו באותה תקופה.
הרפואה מתקדמת והרופאים מצויינים.
את חוויותי את יכולה לקרוא באתר האגודה למלחמה בסרטן, במסגרת סיפורי הניצחון.
בריאות מלאה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)