מה סיכויי ההחלמה שלי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה סיכויי ההחלמה שלי ?
    מירי
    22/09/2011

שלום רב
    אני מאובחנת כשלב 2 , 2 גידולים כל אחד פחות מס"מ. אחד מהם חיובי לher-2
    בלוטה אחת מתוך 5 בלוטות זקיף נמצאה כנראה נגועה אך באזור של הבלוטה שככל הנראה לא נפרץ. אין גרורות שנראו בהדמיות השונות וכן המרקרים בדם שליליים. אני מקבלת כימותראפיה והרצפטין לשנה. מה סיכויי ההחלמה שלי לאור נוכחותו של her 2 j חיובי , והאם סיכויי הישנות המחלה גבוהים אצל עקב כך? כמו כן קראתי שלא תמיד יש תגובה להרצפטין , האם זה נכון?
    בתודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה סיכויי ההחלמה שלי ?

הוספת תגובה

• מה סיכויי ההחלמה שלי ? - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    22/09/2011

ההרצפטין במקרה שלך ניתן כטיפול משלים למניעת חזרה במקרה שיש תאים ממאירים אותם לא ניתן לראות אין גידול אשר ניתן לומר אם הוא מגיב או לא . מאז מתן ההרצפטין החזרות במקרים אלה מעטות . סיכוייך להחלים גבוהים אין לי את כל הפרטים ולא ניתן לתת אחוזים ממש אולם סיכויי ההחלמה ממש גבוהים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובים מאוד. רק בריאות

איריס
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו