לפני 6 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני 6 שנים
    אביבה
    01/11/2011

לפני שש שנים היה לי גוש בדש וזה היה טרום סרטני הורידי לי כריתה חלקית ונתנו לי טמוקסי עם הטמוקסי לא הסתדרתי לקחתי תקופה והפסקתי וכל שנה אני עושה ביקורת של ממוגרפיה ואולטרסאונד הכל יוצא בסר לפני שבועיים עשיתי שוב והתשובה שקיבלתי היא בשעה 9 כ 1 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 0.40 ס"מ ספק ציסטי ספק סולידי birads שפיר
    השעה 9 כ 1 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 0.50 ס"מ מוגדר איזואקוגני ממצא שפיר בשיחה עם הרופא הכירוג טוען שיש לבצע בעוד 4 חודשים ביקורת לבדוק האם זה לא גדל ועם זה גדל לבצע ביופסיה אני חוששת שנפספס מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני 6 שנים

הוספת תגובה

• לפני 6 שנים - תגובה

ד''ר תניר אלוייס
    01/11/2011

שלום אביבה,
    על סמך התיאור שאת מצטטת מדובר בממצאים בדרגת חשד נמוכה מאוד, ואפשר להסתפק במעקב, אם כי לא צריכה להיות מניעה מביצוע ביופסיה אם את מעוניינת
    בכל מקרה מדובר בממצאים קטנים מאוד, ולעקוב זו לא בהכרח טעות.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לבדיקת דם סמנים נטבולים

אביבה
    08/11/2011

בהמשך למה שכתבי לבצע בדיקת דם ca15.3 לפני שנה זה היה 22.1 והיום התוצאה 27.4 זה עלה למה וcea היה 1.9 והיום 2.4 גם זה בעליה האם יש צורך לחזור לאונקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לבדיקת דם סמנים נטבולים - תגובה

ד''ר תניר אלוייס
    08/11/2011

כל זמן שהתוצאה בטווח התקין אין משמעות לעיות קטנות בתוך טווח הנורמה,
    לקבלת ייעוץ פרטני בהחלט יש לגשת לאונוקולוג המטפל
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו