מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני 6 שניםאביבה01/11/2011
לפני שש שנים היה לי גוש בדש וזה היה טרום סרטני הורידי לי כריתה חלקית ונתנו לי טמוקסי עם הטמוקסי לא הסתדרתי לקחתי תקופה והפסקתי וכל שנה אני עושה ביקורת של ממוגרפיה ואולטרסאונד הכל יוצא בסר לפני שבועיים עשיתי שוב והתשובה שקיבלתי היא בשעה 9 כ 1 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 0.40 ס"מ ספק ציסטי ספק סולידי birads שפיר
השעה 9 כ 1 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 0.50 ס"מ מוגדר איזואקוגני ממצא שפיר בשיחה עם הרופא הכירוג טוען שיש לבצע בעוד 4 חודשים ביקורת לבדוק האם זה לא גדל ועם זה גדל לבצע ביופסיה אני חוששת שנפספס מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני 6 שנים - תגובה
ד''ר תניר אלוייס01/11/2011שלום אביבה,
על סמך התיאור שאת מצטטת מדובר בממצאים בדרגת חשד נמוכה מאוד, ואפשר להסתפק במעקב, אם כי לא צריכה להיות מניעה מביצוע ביופסיה אם את מעוניינת
בכל מקרה מדובר בממצאים קטנים מאוד, ולעקוב זו לא בהכרח טעות.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לבדיקת דם סמנים נטבולים
אביבה08/11/2011בהמשך למה שכתבי לבצע בדיקת דם ca15.3 לפני שנה זה היה 22.1 והיום התוצאה 27.4 זה עלה למה וcea היה 1.9 והיום 2.4 גם זה בעליה האם יש צורך לחזור לאונקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לבדיקת דם סמנים נטבולים - תגובה
ד''ר תניר אלוייס08/11/2011כל זמן שהתוצאה בטווח התקין אין משמעות לעיות קטנות בתוך טווח הנורמה,
לקבלת ייעוץ פרטני בהחלט יש לגשת לאונוקולוג המטפל
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)