מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר תוצאות mri שד.רוני27/01/2008
אני בת 37 התגלה אצלי סרטן שד בצד ימין .הומלץ לי לבצע MRI שד.בתוצאות כתוב שישנם מוקדי האדרה רבים.ואז מתואר המימצא בצד ימין אך מוזכר גם מימצא בצד שמאל. הרופא טוען שאין משמעות לצד שמאל .אודה להתייחסותכם.אני לאחר ניתוח למפקטומי בצד ימין בלבד לפי המלצת הרופא. עדיין לא ברור לי המשך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר תניר אלוייס27/01/2008שלום רינה,
אין כמובן שום אפשרות לתת ייעוץ לגבי בדיקה בלי לראות את הצילומים או לפחות את התשובה המלאה -
אם את לא שקטה, אני ממליצה שתפני לחוות דעת נוספת מסודרת אצל רדיולוג מומחה ב MRI שד עם הדיסק כמובן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכימותרפיה כן או לא?
רוני28/01/2008קבלתי תוצאות של בדיקה פתולוגית לאחר ניתוח. מבחינת הכירורג הוא טוען שהתוצאות טובות.הבלוטות יצאו נקיות .והגוש שהוצא הינו בדיוק לפי ה-MRI בגודל של 0.8 ס"מ.השאלה היא ,האם אצטרך טיפולים כימותרפיים למניעה או תרופות לקחת לאורך זמן?
הקרנות-הרופא טען שכנראה אצטרך.
עדיין לא מטופלת אצל אונקולוג.תודה על התשובה.רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכימוטרפיה
ד''ר תניר אלוייס29/01/2008שלום רינה,
שוב אני נאלצת לאכזב אותך - אין שום אפשרות לתת בפורום כזה המלצה לגבי טיפול פרטני.
החלטה לגבי נחיצות כימוטרפיה כטיפול משלים מתבססת על גיל החולה, מאפייני הגידול ועוד.
במקרים רבים היום מומלץ להשתמש בבדיקה שנקראת אונקוטייפ - שאפשר לבצע דרך רוב הקופות.
לגבי הקרנות - במקרה של כריתה חלקית כמעט תמיד מוסיפים הקרנות, שנמשכות כ 7 שבועות, ואינן גורמות לנשירת שיער, בחילות וכד'.
אבל את ההחלטות צריך לקבל ביחד עם אונקולוג שבקיא בפרטי המקרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)