הסבר תוצאות mri שד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר תוצאות mri שד.
    רוני
    27/01/2008

אני בת 37 התגלה אצלי סרטן שד בצד ימין .הומלץ לי לבצע MRI שד.בתוצאות כתוב שישנם מוקדי האדרה רבים.ואז מתואר המימצא בצד ימין אך מוזכר גם מימצא בצד שמאל. הרופא טוען שאין משמעות לצד שמאל .אודה להתייחסותכם.אני לאחר ניתוח למפקטומי בצד ימין בלבד לפי המלצת הרופא. עדיין לא ברור לי המשך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר תוצאות mri שד.

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר תניר אלוייס
    27/01/2008

שלום רינה,
    אין כמובן שום אפשרות לתת ייעוץ לגבי בדיקה בלי לראות את הצילומים או לפחות את התשובה המלאה -
    אם את לא שקטה, אני ממליצה שתפני לחוות דעת נוספת מסודרת אצל רדיולוג מומחה ב MRI שד עם הדיסק כמובן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כימותרפיה כן או לא?

רוני
    28/01/2008

קבלתי תוצאות של בדיקה פתולוגית לאחר ניתוח. מבחינת הכירורג הוא טוען שהתוצאות טובות.הבלוטות יצאו נקיות .והגוש שהוצא הינו בדיוק לפי ה-MRI בגודל של 0.8 ס"מ.השאלה היא ,האם אצטרך טיפולים כימותרפיים למניעה או תרופות לקחת לאורך זמן?
    הקרנות-הרופא טען שכנראה אצטרך.
    עדיין לא מטופלת אצל אונקולוג.תודה על התשובה.רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כימוטרפיה

ד''ר תניר אלוייס
    29/01/2008

שלום רינה,
    שוב אני נאלצת לאכזב אותך - אין שום אפשרות לתת בפורום כזה המלצה לגבי טיפול פרטני.
    החלטה לגבי נחיצות כימוטרפיה כטיפול משלים מתבססת על גיל החולה, מאפייני הגידול ועוד.
    במקרים רבים היום מומלץ להשתמש בבדיקה שנקראת אונקוטייפ - שאפשר לבצע דרך רוב הקופות.
    לגבי הקרנות - במקרה של כריתה חלקית כמעט תמיד מוסיפים הקרנות, שנמשכות כ 7 שבועות, ואינן גורמות לנשירת שיער, בחילות וכד'.
    אבל את ההחלטות צריך לקבל ביחד עם אונקולוג שבקיא בפרטי המקרה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו