מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורא עם אני עוברת כריתה מלאה בשדNHRHFVI03/12/2011
מה קורא עם אני עוברת כריתה מלאה בשד.
ולאחר חודש דוגמא מתגלה משהו בריאה .?מה קורא
מה הטיפול למשל במידה וזה סרטני .
אני לפני כריתה ומתחילה להרגיש כאבים חזקים .ומיצידי מוכנה עד התור להתחיל בכריתה .
ולא לחכות עד לתור לסי טי פאט .
במיוחד שאצלי זה דחוף מאוד .כי הכימו לא היה ממש הפקטיבי .יש לי קרצינומה פולשנית .שום שינוי לא נתן בגודל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורא עם אני עוברת כריתה מלאה בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי04/12/2011אין הגיון לעבור כריתה אם יש גרורה כעת בריאה או בעצמות או בכל מקום אחר. אבל כמובן שאם כורתים ולאחר תקופה מסוימת יש גרורות ישנו טיפול כימותרפי .צריך לנסות לזרז את הסיטי פט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- NHRHFVI
ט04/12/2011אני זוכרת שהתכתבנו כאן....בתחילת הטיפולים שלך....
איך עברו עליך הטיפולים?
לא השפיעו???
אולי עוד מוקדם קצת....צריך להמתין אחרי טיפול האחרון ולראות מה קורה...אולי הגידול יהיה קטן יותר...
אך...כתבת שיש חשש לגרורה???
תעשי PET CT מהר!
אולי כל זה רק חשש....נקוה לזה!
אני מחזיקה לך אצבעות ותהיה חזקה!
את בחרת כבר כירורג לניתוח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המהירות התשובה .
NHRHFVI05/12/2011נכון בזמנו היתי כאן בהתכתבות איתכם . פשוט לא יכולתי לשבת כי לא הרגשתי טוב בכלל .
התשובה שנתנו לי לפני חצי שנה הינה מה שהיה רשום.
מה דעתך ?
ביופסיה ריאתית בהנחות סי טי .
התהליך הפריפרי בצורת יתד באונה שמאלית עליונה קטן במימדיו והוחלט לא לבצע ביופסיה .
ואז נישאר כך ועשיתי כימוטרפיה .
שאלת איך היה הכימוטרפיה קשה לי מאוד מאוד .
כלל אישפוז בידוד מערכת חיסון הנטרופילים .קבלתי 2 מנות דם .הכל היה באי סי כימו.
ואת הטקסול היה פחות קשה .
דרך אגב רזיתי 8 קילו .בקיצור היה לי מאוד קשה עדיין חולשה ועיפות .
כל זה ולא עשה ממש הכימו את האפקטיביות .
כל אחד אצלו זה אחרת כניראה אצלי בלי קשר מערכת חיסון חלשה ודלקת פרקים ופיברו .
אבל יהיה בסדר .
יש לי כירוג עדיין לא יודעת מתי ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)