חדשה באתר לא במחלה שאלה בקשר לתרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה באתר לא במחלה שאלה בקשר לתרופה
    אורנה
    26/01/2012

חליתי לראשונה לפני 9 שנים והמחלה התגלתה בחזרה לפני שנה וחצי. קיבלתי נאבלבין והרצפטין. לאחר הקלה ושיפר ניכר הופסק הנבאלבין .בגלל כאבים עזים בעת מתן הטיפול. נימול בכפות הרגליים ועוד. בבדיקה אחרונה חזרה הפעילות.הרופאה החליפה לי לטיפול ביולוגי הרצפטין ולטרוזול בעלון הרפואי שמצורף כתוב איזה תופעות עלולה לגרום התרופה וזה ממש מפחיד.מה שלא יהרוס הסרטן תהרוס התרופה הזאת
    מה גם שהיה לי תסחיף ריאתי לפני 15 שנים והבנתי שאסור ליטול תרופה זאת למי שסבל\סובל מבעיות בקרישת הדם
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדשה באתר לא במחלה שאלה בקשר לתרופה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    02/02/2012

אני מתארת לעצמי שאת מתכונת ללטרוזול ולא להרצפטין . יש תופעות לואי אבל הרבה פחות מאשר כימותרפיה אם היית קוראת את התופעות לואי של הכימותרפיה מה היה קורה אז? הבעיה בתרופה זו בעיקר כאבי שרירים ופרקים בעיקר וגם זה לא אצל כולם .טמוקסיפן אסור ליטול למי שהיה תסחיף .הטיפול לא קשה ומאד רצוי לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו