שוליים נקיים+ כדור טומוקסיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוליים נקיים+ כדור טומוקסיפן
    ש
    29/03/2012

אבחנה:FIBROCYSTIC CHANGES WITH PROMINENT USUAL AND ATYPICAL PAPILLARY HYPERPLASIA AND FOCUS OF DUCTAL CARCINOMA IN SITU MICROPAPILLARY PATTERN.THIS FOCUS IN SITUATED 0.4 CM FROM THE SURGICAL MARGI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשוליים נקיים

ש
    29/03/2012

בהמשך להודעה על שוליים נקיים אודה לך מאוד באם תעני לי על מספר שאלות:
    1. האם שוליים של 0.4 ס"מ מספיקים כטווח ביטחון והאם אין צורך להרחיב את השוליים ליתר בטחון?

2.נאמר לי במחלקה האונקולוגית כי הממצא מאוד קטן ןלכן לא ניתן למדוד את הגודל וכן לא ניתן לבדוק האם הגידול מגיב להורמונים מסויימים?
    אם כך האם לדעתך בכל זאת מומלץ לי לקחת כדורים כמו טומקסין וזאת בהתחשב בעובדה כי במשך שנתיים היו לי דלקות חוזרות ונשנות בקרום הלב ולמעשה אני אחרי הדלקות רק שנה, האם כדורים של הורמונים עלולים לפגוע לי בלב שעבר טראומות לא מעטות במשך שנתיים?

3. לפני הניתוח ועל פי ציטולוגיה נאמר לי כי הגוש חשוד כפפילארי ולכן לא בדקו לי את בלוטות הלימפה ולא הוציאו לבדיקה לאחר הניתוח ולאחר ביופסיה התברר כי מדובר ב- dcis האם לא צריך לבדוק לי גם את בלוטות הלימפה אולי הן נגועות ואנו לא מודעים לכך?
    אגב בגלל הממצא הקטן נאמר לי כי אין צורך בהקרנות, האומנם גם לדעתך אין צורך? אודה לך מאוד על מתן תשובות לשאלותי
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוליים

n
    30/03/2012

לי היו שוליים נקיים 0,5 - הומךץ לעשות ניתוח חוזר....יכולתי לסרב כמובן, אבל מי רוצה להסתכן?
    עדיף לעשות RE-LEMPACTOMY...

רק בריאות וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוליים 0.5

ש
    30/03/2012

מה גילו אצלך? האם אצלך היה מפושט? ומה הגודל? האם בנוסף עשו לך הקרנות והאם את נוטלת גלולות טומקסיפיין? הכל מאוד מבולבל אצלי. אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוליים

ש
    30/03/2012

אגב לכמה ס"מ הרחיבו את השוליים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוליים - לאתי

n
    03/04/2012

שלום!

לפני 5 שנים גילו אצלי גידול בשד שהיה מקומי ללא בלוטות ).
    השד שלי קטן והגידול היה די גדול ( קרוב ל- 2 ס"מ ) ובגלל זה הוחלט לעשות טיפול כימוטרפי לפני הניתוח כדי להקטין את הגידול.
    קבלתי 8 טיפולים כימו ( 4 AC ו- 4 TAXOL ) ואחרי זה הניתוח להסרת הגידול.
    אבל בניתוח הראשון השוליים היו נקיים אך 0.5 מ"מ...הוחלט לעשות ניתוח חוזר...
    לכמה היתה הרחבה נוספת אני לא יודעת אבל הכירורג שלי ( הפרופסור מאוד ידוע ומנוסה ) היה מרוצה מהניתוח השני ואמר שעכשיו הכל בסדר ונקי ).
    אחרי זה התחלתי בהקרנות...( זה כבר לא קשה בכלל חוץ מנסיעות כל יום לבית חולים...)
    עכשיו אני בסוף טיפול הורמונלי - מטופלת בטמוקסיפן ( אגב אין מה לפחד מטמוקסיפן...בכלל לא קשה ורב נשים לא מרגישות כלום עם הכדור...).

בהצלחה לך וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו