אצל מי נבדקים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצל מי נבדקים?
    חוששת
    01/04/2012

שלום רב,
    בת 37 . לפני חודשיים בסמוך למועד הביוץ הרגשתי כאב בא והולך קצת כמו דקירות בשד ימין. מכיוון שהייתי תחת השפעת מנה גדולה במיוחד של אסטרוגנים (לקראת IVF) חשבתי שאולי מדובר ברגישות / תגובה קשורה לתהליך (גם בטיפולים קודמים היו לי רגישויות בשדיים). בחודש הקודם ביומיים שלפני הביוץ (הפעם ללא כל הורמונים חיצוניים - כי הטיפול לא הצליח ואני בהפסקה) נוכחות הכאב היתה הרבה יותר דומיננטית (פרקי זמן ממושכים יותר) אחרי הביוץ הכאב נעלם וחזר אתמול - יום לפני המחזור וגם היום מידי פעם זה מציק. האם אני צריכה להיבדק ?(אני לא מרגישה ו/או רואה כל שינוי בשני השדיים - גודל, צורה וצבע פטמה לא השתנו ולא מרגישה שום גושים. האם לפנות לכירורג או לגניקולוג?

תודה, החוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצל מי נבדקים?

הוספת תגובה

• אצל מי נבדקים? - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    05/04/2012

כאב בשדיים סביב מחזור בד״כ אינו מדאיג. אם את מוטרדת, גשי להבדק אצל כירורג שד. בכל מקרה בגיל 37 רצוי לערוך בדיקה תקופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו