מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בפטמהענת01/08/2012
שלום רב,
אני בת 31 , כרגע עברתי הפלה לפני 10 ימים בשבוע 18. משבוע 12 להריון הרגשתי גירוד פנימי בפטמה הימנית , מן גירוי כזה שאני צריכה לצבוט את הפטמה, פניתי לרופאת עור שמצאה שהכל תקין בעור , פניתי לרופא כירורג שד שראה שהפטמה טיפה בצקתית לעומת השנייה ותקינה לגמרי והוא אמר שזה תקין ונבע השינויים הורמונלים עצביים?, ביצעתי אולטראסאונד שד שיצא תקין והבדיקה של השד הייתה תקינה ללא גושים, לאחר בדיקת הרופא (שביקש לחזור לאחר הלידה..) הגירוי לא פסק , לעיתים פחות ולעיתים יותר והבנתי שזה הגיוני בהריון. אבל - עכשיו לאחר ההפלה , לקחתי כדורים נגד חלב , למרות זאת עדיין יש לי הפרשות חלב - והגירוי בפטמה הוא מאוד חזק, מן תחושה כזו מציקה . הפטמה לא השתנתה לי , אין לי אקזמה או אלרגיה - רק גירוי כזה בפטמה שיותר מציק מתמיד.
האם לשוב לרופא הכירורג? האם זה יכול להיות סרטן ,(קראתי על פאגט)...או שזה קשור לשינויים הורמונלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפטמה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי09/08/2012עדיין קשור כנראה לשינויים הורמונליים . פגט רואים על פני העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)