המלצה לקבלת זומרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לקבלת זומרה
    אורית
    14/08/2012

שלום,
    בת 41 התגלה אצלי סרטן שד לפני שנה וחצי עם בלוטות נגועות עברתי כימותרפיה, כריתה מלאה והקרנות. כיום במעקב ולוקחת טמוקסיפן האונקולוגית שלי המליצה שאקבל זומרה אחת לחצי שנה למניעת הישנת המחלה. כרגע אני חצי שנה לאחר ההקרנות .
    מתלבטת עם לקבל את הזומרה האם יש עדויות להישנות המחלה .
    אשמח מאד לתשובה.
    תודה מראש,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לקבלת זומרה

הוספת תגובה

• המלצה לקבלת זומרה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    15/08/2012

לא ממש הבנתי מה השאלה לגבי השנות המחלה. אין השנות אם היתה השנות הרופאה היתה אומרת לך . אני גם לא ממש מבינה למה הרופאה המליצה לך על זומרה. יש עדויות סותרות למי יש צורך לתת זומרה בנוסף לטיפול הורמונלי על מנת להוסיף על המניעה . את צריכה לקבל הסבר מהרופאה שלך או מהתיעצות עם רופא ההחלטה באמת לא חד משמעית ויש לשמוע את כל האפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לזומרה

אורית
    19/08/2012

תודה על התגובה, אסביר שוב הומלץ לי לקבל זומרה למניעת הישנות המחלה.
    האם באמת מומלץ לקבל זומרה כדי להוריד את אחוזי הישנות המחלה בעתיד.
    תודה אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לזומרה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/08/2012

עניתי על כך אם תקראי היטב. אין המלצה חד משמעית לגבי זומרה . זו לא תרופה המומלצת לכולם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו