מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך בירורענת01/09/2012
שלום, בת 31 , כבר שלושה חודשים עם גרד בפטמה שהחל בהריון מין גירוי מציק בתוך הפטמה בצד ימין- ללא תופעות בעור-הגירוי המשיך לאחר הפסקת הריון בשבוע 20 לפני כחודש וחצי . הייתי אצל בדיקת כירורג שטען שזה כנראה הורמונלי ושהשד מאוד פיברוציסטי.הייתי אצל כירורג אחר מאחר והגירוי עדיין לא עובר ונאמר לי שממש מאחורי הפטמה יש ציסטה שומנית קטנה ביותר שגורמת לגירוי באזור ושהכל בסדר עם השד - ללא עדות לגושים חשודים או לפאגט.שהכל בסדר ולהגיע לביקורת עוד ארבעה חודשים. האם הדבר הגיוני שזו הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בירור - תגובה
ד``ר עינת כרמון02/09/2012אם אין ממצא עורי או ממצא אחר בבדיקה או הדמיה , מעקב נשמע הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ענת02/09/2012תודה, שאלתי היא האם זה הגיוני שהציסטה השומנית הקטנה מאחור לפטמה היא שתגרום לגירוי הפטמה בתוכה?ואם לא, איזה עוד סיבות יש לגרד? האם שד פיברוציסטי יכול לגרום לגרד? האם יכול להיות שיש בעיה בצינורות החלב בפטמה בעקבות ההריון וההפלה? האם העובדה שאין ממצא עורי שולל סרטן בשד שקשור לגרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)