המשך בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בירור
    ענת
    01/09/2012

שלום, בת 31 , כבר שלושה חודשים עם גרד בפטמה שהחל בהריון מין גירוי מציק בתוך הפטמה בצד ימין- ללא תופעות בעור-הגירוי המשיך לאחר הפסקת הריון בשבוע 20 לפני כחודש וחצי . הייתי אצל בדיקת כירורג שטען שזה כנראה הורמונלי ושהשד מאוד פיברוציסטי.הייתי אצל כירורג אחר מאחר והגירוי עדיין לא עובר ונאמר לי שממש מאחורי הפטמה יש ציסטה שומנית קטנה ביותר שגורמת לגירוי באזור ושהכל בסדר עם השד - ללא עדות לגושים חשודים או לפאגט.שהכל בסדר ולהגיע לביקורת עוד ארבעה חודשים. האם הדבר הגיוני שזו הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך בירור

הוספת תגובה

• המשך בירור - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    02/09/2012

אם אין ממצא עורי או ממצא אחר בבדיקה או הדמיה , מעקב נשמע הגיוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ענת
    02/09/2012

תודה, שאלתי היא האם זה הגיוני שהציסטה השומנית הקטנה מאחור לפטמה היא שתגרום לגירוי הפטמה בתוכה?ואם לא, איזה עוד סיבות יש לגרד? האם שד פיברוציסטי יכול לגרום לגרד? האם יכול להיות שיש בעיה בצינורות החלב בפטמה בעקבות ההריון וההפלה? האם העובדה שאין ממצא עורי שולל סרטן בשד שקשור לגרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו