מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך טיפול בהרספטיןטל הררי26/02/2008
שלום רב,
שמי טל אני נמצאת עם משפחתי בשנת שבתון בארה"ב החל מאוגוסט 07 (צפון קרולינה, אוניברסיטת Duke)
בדצמבר 07 בבדיקה שגרתית בארה"ב, אובחן אצלי סרטן שד: נתגלו אצלי בשד שמאל, 3 מוקדים של סרטן מסוג Invasive. הגידולים בגדלים קטנים יחסית - 0.5, 0.3 ו- 0.1 ס"מ . חוץ מאלה התגלו עוד גידולים טרום סרטניים וגידולים אחרים מסוג In Situ . כל הגידולים על שטח יחסית גדול של כ-8 ס"מ.
הוצאו 2 בלוטות לימפה והן יצאו נקיות.
נבדקו הורמונים ורצפטורים להבנת הגורם לסרטן- ההורמונים יצאו שלילי. הרצפטור Her2 יצא חיובי.
לאחר ניתוח כריתה חלקית ראשון, השוליים של החלק שהוצא לא היו נקיים ולכן החליטו על ניתוח נוסף, תיקון לראשון. בניתוח השני הדו"ח הפתולוגי הראה שהשוליים נקיים והסרטן הוצא כולו מהשד.
הסרטן הוגדר ב- stage 2
מאחר והרצפטור Her2 יצא חיובי הוחלט על טיפול כימותרפיה ביחד עם הרספטין.
אני מקבלת כימותרפיה בשם Navelbine בשילוב עם הרספטין. משך הטיפול הכימי- 12 טיפולים, אחת לשבוע (11 שבועות). הקרנות- 6 שבועות במשך 5 ימים בשבוע (32 הקרנות).
למיטב ידיעתנו, הטיפול בהרספטין נמשך שנה. אנחנו מתכננים לחזור לארץ באוגוסט 08 , כחצי שנה לאחר שהתחלתי את הטיפול וחשוב לנו לוודא שאוכל לקבל את המשך הטיפול בארץ.
אני חברת קופ"ח מכבי.
שאלותי:
האם אני זכאית להמשך טיפול שהחל בחו"ל?
האם הרספטין נמצא בסל התרופות של משרד הבריאות?
אם לא מה מחירו?
האם חברות במכבי זהב יכולה לעזור בהקשר להרספטין בפרט ובהקשר לסרטן השד בכלל?
רב תודות
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/02/2008בהחלט תוכלי לקבל את ההרספטין בארץ לכשתחזרי. מ מומן על ידי הקופות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)