המשך טיפול בהרספטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול בהרספטין
    טל הררי
    26/02/2008

שלום רב,
    שמי טל אני נמצאת עם משפחתי בשנת שבתון בארה"ב החל מאוגוסט 07 (צפון קרולינה, אוניברסיטת Duke)
    בדצמבר 07 בבדיקה שגרתית בארה"ב, אובחן אצלי סרטן שד: נתגלו אצלי בשד שמאל, 3 מוקדים של סרטן מסוג Invasive. הגידולים בגדלים קטנים יחסית - 0.5, 0.3 ו- 0.1 ס"מ . חוץ מאלה התגלו עוד גידולים טרום סרטניים וגידולים אחרים מסוג In Situ . כל הגידולים על שטח יחסית גדול של כ-8 ס"מ.
    הוצאו 2 בלוטות לימפה והן יצאו נקיות.
    נבדקו הורמונים ורצפטורים להבנת הגורם לסרטן- ההורמונים יצאו שלילי. הרצפטור Her2 יצא חיובי.
    לאחר ניתוח כריתה חלקית ראשון, השוליים של החלק שהוצא לא היו נקיים ולכן החליטו על ניתוח נוסף, תיקון לראשון. בניתוח השני הדו"ח הפתולוגי הראה שהשוליים נקיים והסרטן הוצא כולו מהשד.
    הסרטן הוגדר ב- stage 2
    מאחר והרצפטור Her2 יצא חיובי הוחלט על טיפול כימותרפיה ביחד עם הרספטין.
    אני מקבלת כימותרפיה בשם Navelbine בשילוב עם הרספטין. משך הטיפול הכימי- 12 טיפולים, אחת לשבוע (11 שבועות). הקרנות- 6 שבועות במשך 5 ימים בשבוע (32 הקרנות).
    למיטב ידיעתנו, הטיפול בהרספטין נמשך שנה. אנחנו מתכננים לחזור לארץ באוגוסט 08 , כחצי שנה לאחר שהתחלתי את הטיפול וחשוב לנו לוודא שאוכל לקבל את המשך הטיפול בארץ.
    אני חברת קופ"ח מכבי.
    שאלותי:
    האם אני זכאית להמשך טיפול שהחל בחו"ל?
    האם הרספטין נמצא בסל התרופות של משרד הבריאות?
    אם לא מה מחירו?
    האם חברות במכבי זהב יכולה לעזור בהקשר להרספטין בפרט ובהקשר לסרטן השד בכלל?
    רב תודות
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול בהרספטין

הוספת תגובה

• אין שום בעיה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    27/02/2008

בהחלט תוכלי לקבל את ההרספטין בארץ לכשתחזרי. מ מומן על ידי הקופות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו