מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לאולטרה מדיקל- בדיקת שדאילנה28/09/2012
שלום רב לקוראות ודוקטורים המנהלות את הפורום. אני מבינה שזה חג עכשיו, אך יש שאלה שמטרידה אותי והייתי שמחה לקבל תשובה, אם אפשרי.
אני בת 41 ואני יודעת שאני לא צריכה עדיין להיות מוטרדת מאפשרות של סרטן שד, אך אני רוצה להיות בטוחה בכל זאת.
קיבלתי המלצות חמות על מכון אולטרה מדיקל, שמתמחה בבדיקות שד, המתאימות לשד צפוף ומתנהלות בעזרת אולטרה סאונד, נשמע מבטיח מאוד לכאורה. האם אתן מכירות את המקום? האם יש המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאולטרה מדיקל- בדיקת שד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי28/09/2012איני מכירה את המקום. לצער סרטן שד יכול להטריד גם בגיל 41.
יש הממליצים על ממוגרפיה מגיל 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דווקא מאוד מעניין
אילנה01/10/2012אני מעולם לא שמעתי על ההמלצות האלו, מבחינתי כל החומר המקצועי מצביע על ממוגרפיה רק מגיל 50. אני מכירה את המקום, אחלה מונטין לפי הפורומים לפחות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוגרפיה
יפעת01/10/2012אני גרה בארה"ב ופה חובה (!!!) לעשות ממוגרפיה מגיל 40 ...
הקיץ הזה חגגתי 40 ותודה לאל שהרופא שלח אותי לממוגרפיה משום שהתגלה אצלי סרטן השד ...
אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה ולוא הייתי מחכה שנה אחת מיותרת !!!
לכי להבדק !!!
ממומלץ וחשוב (לצערינו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשד צפוף
אבלין02/10/2012השאלה אם בשד צפוף רואים משהו בממוגרפיה ? ולרוב הנשים בגיל זה יש מרקם שד צפוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשד צפוף - תגובה
ד``ר עינת כרמון02/10/2012ממוגרפיה רגישה פחות בשד צפוף, לכן מומלץ להשלים בUS.
חשוב להדגיש כי US אינו מחליף ממוגרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)