מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש דלקתי בשדמירית11/10/2012
דוקטור שלום
אמא שלי בת 70 לפני שלושה שבועות הופיע לה בשד מתחת לפיטמה
גוש קשה וכואב השד היה נפוח ואדמומי, אימי הלכה לרופאת מישפחה והיא במקום לשלוח אותה לכירוג שלחה אותה דחוף לעשות ממוגרף , הממוגרף לא היה תקין ראו גוש אבל צריך להשלים את הבדיקה לקחתי אותה לרופא כירוג והוא אמר שהיא לא הייתה צריכה לעשות ממוגרף אלא אולטרסאונד כי לא רואים כלום שיש דלקת בנתיים הוא נתן לה אנטיביוטיקה לעשרה ימים ואמר לה לעשות אולטרסאונד אחרי 10 ימים , אחרי 10 ימים זה עדיין לא עבר והיא הלכה לכירוג אחר מכיוון שהוא היה בחופש והיא המשיכה לה את הטיפול לעוד שבוע, היא סיימה עם הכדורים אומנם יש הטבה כבר לא נפוח אבל הגוש נמצא עדיין וכואב אני מאוד מודאגת מדוע זה לא עבר וחושבת מחשבות לא טובות יש לציין שאין הפרשה או משהו , יש לה לעשות אולטרסאונד וממוגרף שוב ורק עוד שבוע וחצי יש לה תור לרופא , האם זה יכול להיות אבצס אני לא רוצה לחשוב על משהו לא טוב , אני מנסה לקרוא באינטרנט על סימפטומים לדלקת וסרטן ולא מצליחה להבין , מדאיג אותי שלא עבר לה לגמרי, אמא שלי לא מודאגת היא טוענת שזה דלקת ולוקח זמן שזה עובר אבל אותי זה מדאיג עד שיהיו תשובות זה יקח זמן , האם באמת יכול להיות שזה סוג של אבצס שאנטיביוטיקה לא מעבירה וצריך לפתוח , אני יודעת שזה רק השערות ואני יודעת שאני צריכה לחכות אחרי הבדיקות אבל החוסר ידיעה מלחיץ אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש דלקתי בשד - תגובה
ד``ר עינת כרמון14/10/2012יש להמשיך הטפול האנטיביוטי לפי הנחיות הרופא המטפל, לבצע US וביופסיה לפי הממצאים ולהמתין לתשובה הפתולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)