מחפשת המלצה למוסד רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה למוסד רפואי
    מיקי
    29/02/2008

שלום

לאחרונה עברתי ביופסיה וכנראה שנמצא גידול ממאיר. לא ידוע באיזה שלב הוא עד שיגיעו התוצאות.

אני רוצה להתחיל את הטיפול כמה שיותר מהר ולכן אני מחפשת המלצה לגבי המוסד הרפואי הטוב ביותר בארץ שמטפל בסרטן השד (ציבורי או פרטי). גם מוסדות יקרים.

הן מבחינת איכות טיפול והן מבחינת מהירות הטיפול (קביעת תורים מהירה וכו'...).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה למוסד רפואי

הוספת תגובה

• שיבא - תל השומר

דינה
    29/02/2008

סיימתי לפני חודש את כל הפרשה....

ממליצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסד רפואי

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    01/03/2008

יש מספר מוסדות מאד טובים הטיפולים בסך הכל אותם טיפולים, חשוב הקשר שאת תיצרי עם הרופא המטפל , תלוי היכן את גרה , אין שום צורך שתסעי מהצפון לדרום הארץ ולא להפך. איני יודעת היכן את מתגוררת לכן רצוי שתתיעצי עם הרופא הכירורג המפנה לאן לפנות. אני לא נוהגת לפרסם שום מרכז גם לא את שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיקי
    01/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו