הפסקת טומוקסיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טומוקסיפן
    ש
    24/10/2012

לאחר כריתה חלקית של DCIS ס"מ 0.4 לקחתי טומוקסיפן כ-5 .5 חודשים ואז הסתבר כי הטומוקסיפן ככל הנראה עיבה לי מאוד את רירית הרחם וכן ציסטות בשחלות כתוצאה מכך האונקולוגית אמרה לי להפסיק בינתיים את הכדורים עד שיעשו לי הסטוסקופיה לבירור סיבת עיבוי הרירית. רק בעוד שבועיים יש לי את הבדיקה ורק חודש אחרי הבדיקה יש לי תור לאונקולוגית כך שלמעשה כ- חודשיים אני אהיה ללא טומוקסיפן האם זה עלול לפגוע ברצף לקיחת הטיפול דבר שיגרום לחזרת המחלה?
    ראוי לציין כי אני לא התחלתי ישר לקחת טומוקסיפן לאחר הניתוח אלא רק כחודשיים אחרי, עד ללקיחת הטומוקסיפן היה לי מחזור סדיר ועם התחלת הטומוקסיפן המחזור פסק אך בבדיקת ההורמונים עדיין יש פעילות מה עושים בינתיים אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טומוקסיפן

הוספת תגובה

• הפסקת טומוקסיפן - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    03/11/2012

ממש אין סיבה לדאגה. DCIS אינה מחלה חודרנית השולחת גרורות הטיפול הינו מניעתי לגידול שני ובכלל ההפסקה לא תגרום נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו