כאבים בחזה צד שמאל- עזרה בבקשה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה צד שמאל- עזרה בבקשה?
    דניאלה
    01/11/2012

שלום,
    לפני יותר משנה החלו לי כאבים בחזה מצד שמאל.
    הכאב הוא מדוייק לחזה(על עקיצות בפטמה מיד פעם) וכאבים למישוש בחזה עצמו,
    בבית השחי של צד שמאל ואף זורק לזרוע ימין.
    הכירורג שד שהלכתי אליו אמר לי שאין דבר כזה "סרטן כואב" והוא לא מרגיש גוש ואמר יש שינויים בקרמת השד בלבד, ללא עדות פטולוגית במישיוש וללא צורך בבדיקות נוספות. (הציע רקע הורמונלי).
    עבר כמה זמן (הסימפטומים ממשיכים) והחלה לי נפיחות בצקתית ביד שמאל של הפנים. עברתי נויירולוג, עברתי מומחה פה ולסת רופא שיניים, עשרות בדיקות דם, EEG EMG ולא מצאו כלום.
    הנפיחות ירדה לאט לאט לאורך תקופה של 8 חודשים. היום שוב נותרתי רק עם הכאבים בחזה.
    מומחה אף אוזן גרון שראיתי ממש השבוע - הציע שיש זיהום כלשהו והנפיחות בפנים זה תוצר של התנפחות בלוטות הלימפה. מצד שני- קראתי באתר "אחת מתשע"- שכן יכול להיות "סרטן כואב" ואני מנסה להבין אם עלי שוב לפנות בבהילות לכירורג שד (אחר כמובן).
    אשמח לשמוע עצה. אני בת 35, לא מניקה כרגע- הנקתי בעבר את הבכורה חצי שנה ואת הצעירה שנה, ללא בעיות מיוחדות\דלקות שד וכו. בבקשה בידקו אם תוכלו לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בחזה צד שמאל- עזרה בבקשה? - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    01/11/2012

נדיר שסרטן שד יכאב אבל ברפואה אין אף פעם . הנפיחות בפנים אינה שייכת כנראה כלל לענין . אם את מאד חרדה בגילך לא נראה לי כי יש מקום לממוגרפיה אבל אולטרסאונד של השד היה יכול להרגיע אותך או במקרה הרע לגלות מה הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו