מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בשדגליה14/11/2012
בת 40. לפני 6 ימים החלו כאבים בשד אחד וזה כואב עד היום אבל קצת פחות. אני מרגישה שהשד כבד יותר מהרגיל. אני מרגישה את השד ובדרך כלל אני לא מרגישה אותו כפי שכל אדם לא מרגיש את הגוף אלא רק כאשר כואב איבר כלשהו. במבט מול מראה אין בליטה אבל אני רואה שהוא גדול יותר מן הרגיל וגדול יותר מהשד השני, אני לא זוכרת אם ככה תמיד היה אי סימטריות. בכל אופן לא הייתי מסתכלת אם לא היה כואב לי. ב-3-4 ימים הראשונים של הכאב היה מסביב לשד (לא כולל את הפטמה) צבע ורדרד או קצת אדמדם על העור, דבר שלא היה מקודם ולא בשד השני וזה היה ברדיוס של 1.5 ס"מ בערך.
עדיין כואב , מה לעשות? האם יש סיבה לדאגה? או שזו סתם דלקת או נפיחות זמנית שתעבור מעצמה?
רציתי ללכת להיבדק אצל כירורגית אבל קשה לקבוע תורים מהירים והתורים הם רק לעוד שבועיים עד חודש ואני לא מעוניינת שגבר יבדוק אותי אז אני פונה לפורום הזה. אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי14/11/2012את בכל זאת צריכה להבדק . אי אפשר על פי התאור לקבוע דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאב כבר עבר לפני מספר ימים
גליה20/11/2012ועדיין לא נבדקתי עקב מצוקת תורים. האם זה מראה שזה היה משהו זמני ולא כאב של גידול או משהו אחר שמצריך טיפול? חשוב לי לדעת למרות תשובתך הקודמת מכיוון שאני נמנעת מבדיקות גופניות כאלה ועוד יותר כאשר הבדיקה לא מתאפשרת אצל רופאה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאב כבר עבר לפני מספר ימים - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/11/2012סרטן בשד לרוב לא כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)