מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה לאחר לידהסיון06/03/2008
שלום, אני לאחר לידה ורציתי לדעת האם יש ידע לגבי כמה זמן כדאי להניק .אני אובחנתי כחולת סרטן לפני 4 שנים ועברתי ניתוח למפקטומי, כימו' והקרנות כמו כן אובחנה אצלי brca2. כששאלתי את הרופאים האם מסוכן להניק, תשובתם לא היתה חד משמעית, אבל הם לא אסרו עליי להניק. שאלותיי:1. כמה זמן אני יכולה להניק ללא סיכון בריאותי שלי?
2.האם יש מומחים בנושא?
תודה רבה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי06/03/2008את כנראה שואלת לגבי הנקה ובעיה אונקולוגית , אין לנו אינפורמציה כזו להפך , הנקה אינה ידועה כמזיקה. , אני משערת שאת מניקה מאותו שד שלא הוקרן. בודאי שאיננו יכולים לקבוע זמן.זה אינו נושא שיש לו מומחים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על ההריון
רוני06/03/2008רציתי לשאול אותך בת כמה היית כשאובחן אצלך הגידול?והאם ההריון שלך היה טבעי או שלפני הכימו עברת טיפול לשימור הביציות ? אודה לך על תשובתך אני בת 37 לפני כימו,והייתי רוצה ללדת עוד ילד,ולכן אני שואלת אותך פרטים על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סיון07/03/2008הייתי בת 30 עכשיו אני בת 34, ההריון היה טבעי, למרות שלפ]ני הטיפולים הקפאנו עוברים. אבל בסוף כיוון שההפריות לא החזיקו מעעד (ואל תסיקי מסקנות, שמעתי על מקרים שזה עובד יופי...) נכנסתי להריון באופן טבעי.
שיהיה בהצלחה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)