הנקה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה לאחר לידה
    סיון
    06/03/2008

שלום, אני לאחר לידה ורציתי לדעת האם יש ידע לגבי כמה זמן כדאי להניק .אני אובחנתי כחולת סרטן לפני 4 שנים ועברתי ניתוח למפקטומי, כימו' והקרנות כמו כן אובחנה אצלי brca2. כששאלתי את הרופאים האם מסוכן להניק, תשובתם לא היתה חד משמעית, אבל הם לא אסרו עליי להניק. שאלותיי:1. כמה זמן אני יכולה להניק ללא סיכון בריאותי שלי?
    2.האם יש מומחים בנושא?
    תודה רבה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה לאחר לידה

הוספת תגובה

• הנקה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    06/03/2008

את כנראה שואלת לגבי הנקה ובעיה אונקולוגית , אין לנו אינפורמציה כזו להפך , הנקה אינה ידועה כמזיקה. , אני משערת שאת מניקה מאותו שד שלא הוקרן. בודאי שאיננו יכולים לקבוע זמן.זה אינו נושא שיש לו מומחים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים על ההריון

רוני
    06/03/2008

רציתי לשאול אותך בת כמה היית כשאובחן אצלך הגידול?והאם ההריון שלך היה טבעי או שלפני הכימו עברת טיפול לשימור הביציות ? אודה לך על תשובתך אני בת 37 לפני כימו,והייתי רוצה ללדת עוד ילד,ולכן אני שואלת אותך פרטים על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סיון
    07/03/2008

הייתי בת 30 עכשיו אני בת 34, ההריון היה טבעי, למרות שלפ]ני הטיפולים הקפאנו עוברים. אבל בסוף כיוון שההפריות לא החזיקו מעעד (ואל תסיקי מסקנות, שמעתי על מקרים שזה עובד יופי...) נכנסתי להריון באופן טבעי.
    שיהיה בהצלחה
    סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו