ברור תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור תשובה
    רות
    14/01/2013

שלום.בת 68 עברתי לובקטומי בראה בגלל אדנו קרצינומה שלב 1 ואין צורך בטיפולכמו כן עברתי טיפולי כימוטרפיה בגלל NHL פוליקולרית דרגה 2 שלב 4 הכל באותה השנה הזו .וכעת מרגישה טוב.אני נלחצתי וביקשתי ברור שדיים ורציתי לדעת אים זאת נחשבת לתשובה תקינה .סונר שדיים היה תקין וממוגרפיה היה תקין היה רשום מבנה רקמת השד הוא פיברוגלנדולארי בעיקרו הרקמה הבלוטית סמיכ ה יש לציין שמבנה זה מוריד מרגישות הבדיקה.אני ביקשתי MRI שדיים ורשום ממצאים:רקמה בלוטית מעורבת עים האדרת רקע מינימלית. שד ימין:ללא האדרה חשודה. שד שמאל:ללא האדרה חשודה .ללא לימפאדנופתיה חשודה. ממצא לוואי :תפליט פלאורלי קטן מימין.(עלי לציין שעברתי לובקטומי לפני 4 חודשים)לסיכום:ללא האדרה חשודה 1-BIRADS אני רוצה לציין שבבדיקה הזריקו לי גם גדוליניום. האים תשובה זו בסדר היא תקינה ?מבחינת השדיים?מה המילה הזו האדרה? עד שאגיע לרופא זה עוד חודשיים בערך תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברור תשובה

הוספת תגובה

• ברור תשובה - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    14/01/2013

מבחינת השדיים התשובה נראית תקינה.
    בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו