סיכויי החלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי החלמה
    Eti
    24/01/2013

שלום רב,

בינואר שנה שעברה לקיתי בסרטן שד שמאל, 4 ס"מ קוטר. בוצע ניתוח למפקטומי ובבדיקת בלוטת הזקיף תוך כדי ניתוח, נמצאה נקיה. בבדיקה שלאחר הניתוח התברר כי מתוך 3 בלוטות לימפה, 2 נגועות במעט. בוצע ניתוח להוצאת כל (רוב) הבלוטות (כ-20 בלוטות) נמצאו 2 נגועות במקצת. בבדיקת CT ומיפוי עצמות שערכתי לאחר ניתוח הלמפקטומי - ב.מ.פ. תוצאת האונקוטייפ, למרות 4 בלוטות נגועות, היתה 20. קיבלתי טיפול כימותרפי ACX4 וטקסול4X וכן 33 הקרנות כשתוך כדי ההקרנות התחלתי ליטול טמוקסיפן 20 מ"ג ליום שלשמחתי אינו גורם לתופעות לוואי מיוחדות, דבר שקצת מדאיג אותי כשאין תופעות לוואי. בדיקות הדם שלי תקינות, בדיקת עיניים ובדיקת גניקולוג - ב.מ.פ. ביקשתי מהאונקולוג לערוך בדיקות הדמייה וכו' אך האחרון טען כי אין צורך בכך. אציין כי בביקורת שנייה אצל האונקולוג וכן אצל הכירורג נמסר לי על ידם כי הכל תקין. אמנם האונקולוג מגדיר אותי כרגע כאישה בריאה. אשמח לדעת מהם סיכויי ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויי החלמה

הוספת תגובה

• סיכויי החלמה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    27/01/2013

אכן את כרגע בריאה , כל זמן שאין ממצאים האומרים אחרת את בריאה. בעצם באונקוטייפ קיבלת סוג של הערכה לגבי סיכויי ההחלמה. יש למעלה מ85% סיכויי החלמה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו