מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טמוקסיפן ומחזורנטלי07/07/2013
שלום רב!
סיימתי 5 שנים עם טמוקסיפן....
בזמן הטיפול קבלתי מחזור די סדיר....לפעמים היושיבושים במחזור ומחזור נהיה קצר יותר...לפני טיפול בטמוקסיפן ומחלה היה לי מחזור כשבוע ימים ובזמן הטיפול
נהיה 3 -4 ימים מקסימום...
כבר במשך כחודשיים אני לא נוטלת את התרופה ומחזור האחרון שלי עכשיו פתאום ישנם עוד סימנים....סימנים בלבד...
ברצוני לשאול האם זה יכול להיות שמחזור הוסת משתנה עם סיום טיפול בטמוקסיפן?
אולי חוזר להיות מה שהיה פעם?
אני בת 43.
בתודה מראש
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טמוקסיפן ומחזור - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי07/07/2013יתכנו שיבושים לאחר במחזור הוסת לאחר הפסקת הטמוקסיפן לרוב זה יסתדר בהמשך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן - תודה ועוד כמה שאלות...
נטלי08/07/2013לדר' עוזיאלי שלום רב1
תודה על תשובתך המהירה וברצוני לשאול משהו נוסף בבקשה:
1) קודם כל פספסתי כמה מילים בשאלה הקודמת שלי: המחזור נהיה ארוך יותר אחרי הפסקת טמוקסיפן...בזמן הטיפול היה 3-4 ימים מקסימום ועכשיו כאשר הפסקתי נהיה 7-8 ימים. ביום השמיני לא חזק כמובן...רק כתמים....0 פעם היה לי מחזור שבוע ימים...לפני 6 שנים...לפני כל "הסיפור,...) האם זה יכול להיות כתוצאה מהפסקת הטיפול בטמוקסי?
2) שמעתי ששינם מחקרים שאולי כדאי לקבל טמוקסי במשך 10 שנים ולא 5...זה כבר בדוק ומומלץ לכולם? לא שמעתי אף פעם זה מהרופאה שלי...10 שנים זה נשמע קצת...יותר מידי...יהיו הרבה תופעות לוואי...
מה את חושבת לגבי זה באופן כללי....כמובן לא לגבי ספציפי...
וכמה זמן אחרי הפסקת נטילת טמוקסי התרופה עוד נמצאת בגוף וממשיכה להשפיע?
אחרי חודשיים נעלמת וזהו או בכל זאת עוד נשארת קצת..?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן - תודה ועוד כמה שאלות... - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי16/07/2013אכן כאשר מפסיקים טיפול בטמוקסיפן יתכנו שיבושים במחזור , אני מצפה כי השיבושים יסתדרו לאחר כמה מחזורים . באופן עקרוני אכן יש מחקר גדול המצדד ב10 שנות טיפול , כמובן שיש יותר חשיפה לתופעות לואי, אני חושבת שצריך להתיחס לכל מקרה לגופו לעת עתה עד שיהיו עוד מחקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)