מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמהיפעת28/08/2013
סיימתי סבב של שישה טיפולים בדצמבר והרצפיטין לפני כחודש ....
הגוף עייףףףףףףף !
אני שומרת על תזונה טבעונית ולוקחת תוספי מזון (B12 , ברזל) ועדיין תוצאות הומוגלובין נמוכות מהנורמל (בסביבות ה-10)
לכמה זמן עליי לצפות להתאוששות ? האם זה מצב "נורמלי" ? האם אי פעם ארגיש "רגיל" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי28/08/2013העיפות אינה תלויה באם תקחי או לא תוספי מזון ואפילו לא בהמוגלובין. יש אנשים שחשים עיפות כזו למרות שהמדדים תקינים , קשה לקבוע זמן מאד תלוי בכל אדם . אני מקוה שתוך מספר חודשים תהיה התאוששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת
רוני מי30/08/2013תבדקי שמח העצם שלך לא נפגע, תבדקי בדיקות מקיפות בקשר לתפקודים של המערכות בגוף שלך ותוודאי שהם לא נפגעו.
כל הכבוד על התזונה הטבעונית, מחקרים מראים שהעמידות של הגוף טובה בעשרות אחוזים נגד סרטן כשהתזונה היא טבעונית.
לא לוותר על תוספי מזון כמו אומגה 3 ששומרת על תפקוד תקין של התאים בגוף, כורכומין C3, מזונות אנטי סרטניים ואנטי אוקסידנטים.
אומרים שלימונים סחוטים מצויינים. יש שפע של מזון בחוץ שיכול להביס סרטן.
אנשים מזלזלים בתזונה ומשלמים ביוקר כי הסרטן חי מהאוכל שהם אוכלים, הסרטן ממש אוהב סוכר.
יש ספר שנקרא ״תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת״ שכתב ד״ר יוסף ברנר. אם את רוצה לדעת איך להביס את הסרטן בעוד כמה דרכים, אז אני ממליץ לך בחום על הספר.
את עוברת טיפולים רעילים ויוצאי דופן עבור הגוף שלך, המערכת החיסונית שלך מקבלת פיצוצי רעל, תחזקי את הגוף, תקראי על הטיפולים ועל חוסר היעילות שלהם (לפחות לפי מה שאני טוען) ותחלימי לחלוטין ושתהיי בריאה מכל הלב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)