מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסתייידויות עדינותאביבית30/11/2013
שלום.אני בת 46 .בבדיקת ממוגרפיה ראשונה לפני שנתיים נצפו הסתיידויות עדינות מעטות.הרופא אמר להמתין שנה לביקורת מכיוון שיתכן שהן שאריות מניתוח הקטנה שעברתי בגיל 22 .שנה אחרי בבדיקת ממוגרפיה נוספת לא נרשמה בתוצאה התייחסות להסתיידויות כלל.אני מניחה שבגלל שנעלמו... בלב רגוע המשכתי הלאה. לאחרונה חשתי בגוש די גדול בחלקו העליון של שד ימין.בבדיקה אצל הכירורג הוא אמר שזה כלום.התעקשתי קצת והוא הפנה אותי לאולטרסאונד שדיים.שאעשה בקרוב. שאלתי ששכחתי לשאול אותו : האם ההסתיידויות שישבו שם למעלה מ20 שנה נעלמו באמת לבד? האם יתכן ? כיצד אוכל להירגע באופן מלא ? עליי לציין שאימי ואחות אימי חלו במחלה ולשמחתנו נרפאו.דודתי עברה כריתה מלאה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתייידויות עדינות - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/12/2013הסתידויות יכולות להעלם , כמובן שאיני יודעת אם נעלמו או היו חסרות חשיבות ולכן לא צינו אותם. לנושא הזה לא ממש יש חשיבות כרגע , צריך לברר מה הגוש שעליו את מדברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)