גוש קטן בשד שמאלי - נורא דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש קטן בשד שמאלי - נורא דואגת
    רוז
    07/12/2013

אני בת 38 לא נשואה , לפני שבועיים בערך הרגשתי גוש קטן בשד השמאלי לא היו שינויים בגודל השד ולא היו הפרשות מהפטמה ,פניתי לכירורג ביצע בדיקה ידנית ואמר לי כי נראה לו שלא מדובר במשהו ממאיר ,הפנה אותי לאולטרסאונד ומימוגרפיה אשר יצאו תקינות ,
    אינני שקטה מאחר ואני רוצה לדעת מה הגוש הזה שאני מרגישה בשד ? יש לציין שאני מרגישה גם דקירות במקום !!!!!!!! לפני שנה עברתי בדיקת הורמונים והתוצאה שלא היה איזון בין שני הורמונים בעת המחזור לכן אני מקבלת מחזור חלש .
    אני נורא מפחדת ודואגת האם לדעתכם מדובר בגוש סרטני ? ולמה הגוש לא הופיע בצילומים ?
    אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גוש קטן בשד שמאלי - נורא דואגת - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    08/12/2013

ישנם גושים הניתנים למישוש שאינם נראים בממוגרפיה או בUS. זה לא מעיד על טיבם. לדבריך הכירורג שבדק אותך לא התרשם מממצא חשוד.
    אין באפשרותי לחוות דעה על מהותו של הגוש בהתכתבות.
    מציעה לשוב לכירורג המטפל ולבדוק האם יש צורך בהמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש גוש בשד

רונית
    08/12/2013

עוד שאלה ברשותך :
    הגוש זז במהירות בעת מימוש ואחרי שסיימתי מחזור הרגשתי שהוא קצת יותר קטן ממה שהיה בעת המחזור , האם אופיו של הגוש מעידים על משהו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש גוש בשד - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    08/12/2013

בד"כ גושים ניידים המשתנים עם המחזור הם שפירים, אך בכל אופן ממליצה לשוב לרופא שבדק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו