טיפול כימותרפי דרך הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כימותרפי דרך הרגל
    שרון
    16/12/2013

שלום,
    לאחר שעברתי שני טיפולי כימותרפיה התחלו לי כאבים ביד אשר נמצא כי נבעו מקריש דם (הקשר לטיפולים לא הכרחי)
    בעקבות זאת את הטיפול השלישי נתנו לי דרך הרגל.
    מעולם לא שמעתי על כימו דרך הרגל ואני מאוד חוששת, האם זה מקובל? האם יכולות להיות לכך השפעות מסוימות?האם זה אפקטיבי?
    אשמח לכל מידע בנושא זה!
    תודה מראש
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כימותרפי דרך הרגל

הוספת תגובה

• טיפול כימותרפי דרך הרגל - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    16/12/2013

החשיבות הינה לתת לוריד ולא חשוב היכן הוריד ממוקם . הבעיה אינה בתגובה או באפקטיביות אלא באי נעימות וחשש לפקקת . האם לא רצוי להכניס פורטאקט? תתעניני אצל הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

שרון
    16/12/2013

תודה רבה על תשובתך,
    האם יש חשש גבוה יותר לפקקת אם הטיפול הוא דרך הרגל?
    הסיבה שעשיתי זאת היא שיש לי קריש דם ביד ואני פוחדת ליצור נוספים..
    לגבי התייעצות עם רופא, אעשה זאת ברגע שיהי תור פנוי, פשוט בלחץ ורציתי לשמוע חוות דעת בעניין...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    17/12/2013

החשש הינו לפקקת ברגל , לכן מאד חשוב להכניס פורט ולקבל את הטיפול בדרך הזו ולא לחזור ולעשות עירויים דרך הרגל.אני מבינה שיש לך טיפולים נוספים . הבנתי בשאלתך הקודמת שעקב הפקקת בזרוע לא ניתן לתת לך טיפול שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו