מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כימותרפי דרך הרגלשרון16/12/2013
שלום,
לאחר שעברתי שני טיפולי כימותרפיה התחלו לי כאבים ביד אשר נמצא כי נבעו מקריש דם (הקשר לטיפולים לא הכרחי)
בעקבות זאת את הטיפול השלישי נתנו לי דרך הרגל.
מעולם לא שמעתי על כימו דרך הרגל ואני מאוד חוששת, האם זה מקובל? האם יכולות להיות לכך השפעות מסוימות?האם זה אפקטיבי?
אשמח לכל מידע בנושא זה!
תודה מראש
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כימותרפי דרך הרגל - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי16/12/2013החשיבות הינה לתת לוריד ולא חשוב היכן הוריד ממוקם . הבעיה אינה בתגובה או באפקטיביות אלא באי נעימות וחשש לפקקת . האם לא רצוי להכניס פורטאקט? תתעניני אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שרון16/12/2013תודה רבה על תשובתך,
האם יש חשש גבוה יותר לפקקת אם הטיפול הוא דרך הרגל?
הסיבה שעשיתי זאת היא שיש לי קריש דם ביד ואני פוחדת ליצור נוספים..
לגבי התייעצות עם רופא, אעשה זאת ברגע שיהי תור פנוי, פשוט בלחץ ורציתי לשמוע חוות דעת בעניין...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי17/12/2013החשש הינו לפקקת ברגל , לכן מאד חשוב להכניס פורט ולקבל את הטיפול בדרך הזו ולא לחזור ולעשות עירויים דרך הרגל.אני מבינה שיש לך טיפולים נוספים . הבנתי בשאלתך הקודמת שעקב הפקקת בזרוע לא ניתן לתת לך טיפול שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)