גוש בשד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד ימין
    דנה
    27/12/2013

שלום,
    אני בת 38. לא ילדתי עדיין אף פעם.
    הייתי אצל כירורג שד שרשם "שד ימין בפריפריה בשעה 6 פיברואדנומה 1 ס"מ". לפי מה שהבנתי ממנו מדובר על גוש שפיר.כמו כן עשיתי אולטרהסאונד שד ובית שחי שלא קיבלתי עדיין תוצאות של אולטרהסאונד.
    1) בזמן בדיקת אולטרהסאונד שד ובית שחי הייתי במחזור ביום השני . האם יש השפעה של המחזור על בדיקת אולטרהסאונד שד ובית שחי ?
    2) כמו כן כשהייתי אצל כירורג שד שכחתי לציין בזמן הבדיקה שאני במחזור ביום השלישי. האם המחזור משפיע על אמינות הבדיקה על ידי כירורג ואם כן איך והאם כדאי לי להיבדק שוב על ידי הכירורג לאחר המחזור?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד ימין

הוספת תגובה

• גוש בשד ימין - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    29/12/2013

פיברואדנומה אכן שפיר. אם לא ראו דבר בבדיקות כמובן הכל תקין . בזמן מחזור יתכן יתכן והשד יותר צפוף . אין בעיה בבדיקת כירורג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בשד

דנה
    29/12/2013

תודה על התגובה המהירה. האם כדאי לי בכל זאת לחזור שוב על בדיקת אולטרהסאונד עוד פעם אחרי סיום המחזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בשד - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    29/12/2013

אין צורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו