מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה שלישיתמיה26/01/2014
שלום
אני בת 41 לפני שנה וחצי עשיתי בדיקת אולטרסאונד שד ואילו הממצאים:
שד ימין ללא עדות לממצא סולידי או ציסטי.
שד שמאל בשעה 3 הודגמה ציסטה בגודל 0.4 ס"מ.
שעה 11 נמצא גוש סולידי, מראה סונוגרפי שפיר בגודל 0.7 ס"מ.
בתי שחי חופשיי מבלוטות לימפה משני הצדדים.
גבולות של השתלים תיקניים.
ביקשתי שוב אולטרסאונד ובגלל הגיל שלי שלחו אותי עכשיו לממוגרפיה (רופא מומחה לפיריון שלח אותי כאחת מבדיקות לפני טיפול פוריות אפשרי).
1. האם יש לי מה לחשוש אני מאד חרדתית מבדיקה כזו, לאור האולטרסאונד יכול להיות שינוי בשנה וחצי?
2. האם ממוגרפיה גורמת לסרטן במידה ויש ממצא שפירי?
תודה רבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה שלישית - תגובה
ד``ר עינת כרמון26/01/2014הבדיקה מלפני שנה וחצי הראתה ממצאים שפירים, וממילא אינה רלבנטית כעת. ממוגרפיה הינה בדיקת סקר שגרתית, המומלצת לכל אישה החל מגיל 40-50, תלוי בגורמי הסכון שלה, וודאי לפני טיפולי פוריות. הבדיקה עצמה אינה גורמת לממצא שפיר להפוך לממאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)