גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    ד. יעל
    09/04/2008

התגלה אצלי גוש מסוג nfiltering duct carcinoma grade 2
    מה המשמעות של הממצא, האם יתכן שבשלב זה תהיינה גרורות? תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• גוש בשד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    10/04/2008

המשמעות הינה של גוש סרטני. איני יודעת מאפינים רבים נוספים ולא גודל הגוש . צריך עדיין לבדוק בלוטות בבית שחי ולהכיר פרטים נוספים. מאד מקוה שממצא מקומי בלבד. אולם גם ממצאים קטנים יכולים לפזר תאים מיקרוסקופיים לכן יש טיפול משלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בשד

ד. יעל
    10/04/2008

תודה על התשובה
    הגוש הינו בגודל של 1.8 ס"מ בקוטר 20 מ"מ, בנוסף רציתי לשאול מהי בדרך כלל הפרוצדורה המקובלת במקרה זה?
    אני נמצאת בהיסטריה, לא יכולה לתפקד
    הוזמנתי ליום שני לבדיקות בבית חולים השרון שם עובד הרופא שמטפל בי. כששאלתי את הפקידה לגבי מועד הניתוח היא ענתה לי שבועיים שלושה שזה נראה לי זמן מאוד ארוך , אני מאוד מפחדת שהגידול יתפשט לי ונראה לי שהזמן הוא קריטי.
    מה ניתן לעשות?
    תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועים-שלושה לא יהיה כלום....

מירי
    10/04/2008

גם אני חכיתי כ- 3 שבועות....( לא לניתוח, לכימותרפיה...התחלתי מכימו...)
    בדיוק היה לפני שנה בפסח....ובגלל החגים המתנה היתה עוד יותר ארוכה...
    אז הכירורג שלי ( פרופסור מאוד מאוד בכיר...) אמר לי ששבןעיים-שלושה לא יעשו כלום...
    סרטן לא מתפשט כ"כ מהר...

בהצלחה לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו