פרופיל הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונאלי
    א
    10/07/2014

במהלך השנתיים מאז שאני לוקחת טמוקסיפן עברתי 3 פעמים גרידות בגלל דימומים + עיבוי רציני של הרחם (היום זו הייתה הפעם השלישית) בפעם הקודמת האבחנה הייתה טרום סרטני ולבצע מעקב היום אני בחששות כבדים שמא הטרום סרטני הפך לסרטני ברחם ועלי להמתין במתח נוראי במשך 3 שבועות. לגבי מעבר למעכבי ארמוטאז נאמר לי שאני צריכה לעבור פרופיל הורמונלי למרות שאני בת 56 ושנה ללא מחזור (לפני שבועיים עשיתי פרופיל הורמונלי יתכן שבגלל שעדיין לא חלפו שבועיים מהפסקת הטומוקסיפן עדיין לא נראה שאני בגיל המעבר ביום ראשון אעשה בדיקה הורמונלית נוספת בתקוה שאוכל לעבור למעכבי ארמוטז) שאלתי היא מה הסיכוי שהטרום סרטני יהפוך לסרטני וכן למה חשוב לעבור את הבדיקה ההורמונלית לפני מעבר לכדורים מעכבי ארמוטאז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונאלי

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונאלי - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/07/2014

איני יודעת בדיוק מה נאמר "טרום סרטני" מאד מקווה שאין שום דבר סרטני כעת , מעכבי ארומטאז פועלים רק אצל נשים שאין להן פעילות הורמונלי . נשים לאחר הבלות . אם בכל זאת יש פעילות יש דרכים להפסיקה על מנת לתת לך מעכבי ארומטאז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו