מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופיל הורמונאליא10/07/2014
במהלך השנתיים מאז שאני לוקחת טמוקסיפן עברתי 3 פעמים גרידות בגלל דימומים + עיבוי רציני של הרחם (היום זו הייתה הפעם השלישית) בפעם הקודמת האבחנה הייתה טרום סרטני ולבצע מעקב היום אני בחששות כבדים שמא הטרום סרטני הפך לסרטני ברחם ועלי להמתין במתח נוראי במשך 3 שבועות. לגבי מעבר למעכבי ארמוטאז נאמר לי שאני צריכה לעבור פרופיל הורמונלי למרות שאני בת 56 ושנה ללא מחזור (לפני שבועיים עשיתי פרופיל הורמונלי יתכן שבגלל שעדיין לא חלפו שבועיים מהפסקת הטומוקסיפן עדיין לא נראה שאני בגיל המעבר ביום ראשון אעשה בדיקה הורמונלית נוספת בתקוה שאוכל לעבור למעכבי ארמוטז) שאלתי היא מה הסיכוי שהטרום סרטני יהפוך לסרטני וכן למה חשוב לעבור את הבדיקה ההורמונלית לפני מעבר לכדורים מעכבי ארמוטאז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי20/07/2014איני יודעת בדיוק מה נאמר "טרום סרטני" מאד מקווה שאין שום דבר סרטני כעת , מעכבי ארומטאז פועלים רק אצל נשים שאין להן פעילות הורמונלי . נשים לאחר הבלות . אם בכל זאת יש פעילות יש דרכים להפסיקה על מנת לתת לך מעכבי ארומטאז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)