תוצאות בדיקת מיפוי עצמות וct

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת מיפוי עצמות וct
    יפה
    17/04/2008

ערב טוב ד"ר ביאטריס בתיה
    אני בת 43 עבר של סרטו שד למפקטומי + כימו caf + הקרנות , החלמה של שנתיים , הישנות של המחלה גרורוה לעצם בית החזה , הקרנות המשך טיפול זולודקס + זומרה , ללא הצלחה אח"כ פסלודקס + זומרה ללא הצלחה , המשך של קפסולות ניובלבין 90 מ"ג ללא השפעה העלה של המינון ל - 120 מ"ג ללא השפעה הסמן עלה ל- 317 , מפוי עצמות הראה התפשטות לאברים נוספים בעצמות , שינוי טיפול לפני 3 חודשים טקסוטר 60 פעם בשבוע וזומרה אחת לחודש , בדיקת סמן לאחר חודש וחצי הראה ירידה משמעותית , המשך םיפול בדיקה נוספת הסמן ירד עוד , לאחר 12 טיפולים של טקסוטר עשיתי מיפוי עצמות ובדיקת ct ולהלן התשובות שקיבלת י : מיפוי עצמות - במיפוי הודגמו מוקדים רבים של קליטת יתר פתלןגית בגולגולת טמפרו - פריאטלי משמאל , גולגולת אוקסיפיטלית מימין מוקדים נוספים בעה"ש צווארי תחתון , גבי בגובה d 3 באיזור חיבור קוסטוורטיברלי משמאל ב d7 משמאל , d10 , d12 דו צדדי, בסקרום באגן בעצם איקליאקלי משמאל באיזור איליאק , באיסכיום משמאל ובטרוכנטר קטן של ירך שמאלי .
    בדיקת ct בטן - מספר מוקדים היפודנסים סולידים בכבד המנגיומות קטנות , התעבות דופן הרקטום
    אני מודאגת מבקשת לקבל תשובה בהקדם תודה וערב טוב חג שמח וכשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    17/04/2008

אני מבינה את דאגתך אולם איני יכולה לפתור לך את הבעיה בפורום. את זקוקה לרופא שישב עם כל התשובות ויסביר לך אם יש התקדמות או שיש נסיגה בממצאים. אני לא יכולה לעשות זאת ללא המסמכים והחולה לפני. זו לא דרך לחוות דעת. הרופא המטפל בודאי יכול להסביר יותר טוב. רק לידיעתך ממצאים במיפוי עצמות לא נעלמים גם אם אין שם מחלה פעילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו