שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    22/09/2014

שלום,
    בת 58,בריאה בד"כ , נוטלת אלטרוקסין לאיזון בלוטת התריס . מזה חמש שנים אני עושה רק אולטראסאונד שד+בתי השחי כל שנתיים- שלוש כיוון שבבדיקת הממוגרפיה בעבר אמרו לי שיש לי שדיים בעלות מרקם צפוף ולכן צריך אולטראסאונד. כאשר עשיתי היום אולטראסאונד שד+בית השחי,הטכנאית אמרה לי שצריך גם ממוגרפיה . האם זה נכון ?האם האולטראסאונד לא מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    22/09/2014

US אינו מחליף ממוגרפיה כבדיקת סקר. מהווה בדיקה משלימה בלבד לממוגרפיה, בנשים בעלות שד צפוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישהי
    22/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי אולטרסאונד אוטומטי

דבורה
    23/09/2014

שהוא יותר מדוייק מאולטרסאונד רגיל ועדיף במיוחד כאשר יש מבנה שד צפוף.. אני יודעת שעושים את זה באולטרה מדיקל בתל אביב...
    לגביי ממוגרפיה, אם המליצו לך ואת לא בטוחה אז תיגשי לקבל חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי אולטרסאונד אוטומטי - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    30/09/2014

שלום לכל הקוראות,
    ממוגרפיה היא הבדיקה היחידה שהוכחה כבדיקת סקר יעילה, בפרט מעל גיל 50. אולטרהסאונד רגיל, כמו גם א״ס אוטומטי (שניתן לבצעו גם בתל השומר ובבלינסון), מהווים בדיקה משלימה לממוגרפיה בנשים בעלות מרקם שד צפוף.
    כמו כן, לא הוכח שא״ס אוטומטי מדוייק יותר מא״ס רגיל.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו