מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמיכות בשדהדואגת06/11/2014
שלום,
בבדיקת ממוגרפיה נאמר לי שיש לי סמיכות בשד ולכן הופניתי לאולטרה סאונד.
מה הסיבה שהופניתי לאולטרה סאונד והאם סמיכות בשד מרמזת על בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמיכות בשד
הדואגת07/11/2014שלום,
לא רשמתי את גילי, בני בת 50 ולכן נשלחתי.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמיכות בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי09/11/2014כנראה שלא היה צורך באולטרסאונד. מאחר ואני לא רדיולוגית ולא ראיתי את התשובה אין לי תשובה טובה יותר רצוי לשאול את נותן התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמיכות בשד זה אומר
דבורה09/11/2014שיש לך רקמת שד צפופה ועל כן קשה לעשות את הממוגרפיה כמו שצריך. בדיקת אולטראסאונד תיתן כאן תשובה יותר מדוייקת, זה הכל.
את יכולה לקבוע תור במרפאה שלך ויש היום גם במכונים בדיקה כזאת שהיא אטומטית ויותר מדוייקת (מכירה את אולטרה מדיקל , התורים שם יחסית מהירים בהשוואה לבתי חולים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מעולה שהפנו אותך ל-US!
רחל10/11/2014שד סמיך או צפוף זה אומר שבעצם יש לך פחות שומן בשד ולכן הממוגרפיה לא ממש יעילה כי לא מצליחים לראות טוב את ההבדל בין השד עצמו לגידול (חלילה). הפתרון לזה הוא באמת אולטרסאונד, ועדיף אולי אפילו US אוטומטי כמו שעושים באולטרא מדיקל כי אז זה תלת ממדי ורואים את השד מכל כיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)