מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שד עם גרורות - וטרגט נאונעה07/12/2014
שלום,
אני עם סרטן שד וגרורות בריאות לאחר טיפולי: הרצפטין, נבלבין, הקרנות,לפטיניב וקסולודה, TDM-1, גמציטאבין ועכשיו סיימתי שני טיפולים של דוקסיל היפסקתי את הטיפול בדוקסיל שלא עזר כלל הגרורות בריאות גדלו. ב-CT שעשיתי לפני שבועעים הודגמו מס' רב של הנודולים ע"פ שתי הריאות שגדלו בהשוואה: קשר LUL בגודל 2.6 ס"מ לעומת 1.3 ס"מ בבדיקה קודמת שבוצעה סוף יולי. קשר RUL בגודל 1.8 ס"מ לעומת 1.1 ס"מ. כמו כן בלוטות קטנות בשני שערי הראות דומה לבדיקה הקודמת. הודגמו מוקדים היפודנסיים באונה ימנית בגודל 1 ס"מ שלא מוגדרים היטב דבר שלא היה בבדיקה הקודמת.
שאלתי היא: אני רוצה לעבור ביופסיה נוספת מהריאות כדי לדעת מה הסוג כדי לקבל טיפול מתאים.
כמוכן הוצע לי לעשות גם בדיקת טרגט-נאו. מה דעתך?
וטיפוליי אדריאמצין CA שאותם אני מסרבת לקבל בגלל השפעתם. ושומעת הרבה שהטיפול לא עזר להעלמות הגרורות. (רוצה להמשיך חיים שיגרתיים ללא נשירה כמו שני מנהלת מזה 7 שנים).
כמן כן האם אני יכולה לקבל היום טיפול שהינו לטיפול בסרטן ריאה ולא לסרטן שד כי שם זה התחיל. או שאני חייבת להמשיך עם טיפול של סרטן שד.
ואם אני יכולה לקבל טיפול של סרטן הריאה. האם יש טיפול שאינו גורם לנשירת השיער?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד עם גרורות - וטרגט נאו - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי24/12/2014קיבלת דוקסיל החומר הפעיל בדוקסיל הינואדריאמיצין כך שאין שום הגיון לתת לך אדריאמיצין אם דוקסיל לא פעל . הגידול הינו גידול שמקורו בשד ולכן הטיפול הינו טיפול המתאים לגידול של השד. את יכולה לעשות בדיקת טרגט -נאו בידיעה שלא תמיד ימצאו טיפל מתאים , לא ימצאומוטציה מיוחדת שלה יש טיפול , וגם אם ימצאו יתכן והחומר לא בסל הבריאות או לא רשום בארץ וגם אם ניתן לרכוש המחיר גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)