בדיקות מיוחדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות מיוחדות
    בבקשה
    15/01/2015

קבלתי מייל מחברה(שלא אזכיר את שמה)שטוענת שבדיקות ממוגרפיה לא מספיקות לנשים צעירות עם רקמת שד צפופה.רשום במייל:
    "לפני שאת הולכת לבדיקת ממוגרפיה כדאי שתכירי שתי תוכנות מחשב מתקדמות הנלוות לממוגרפיה דיגיטאלית ומסייעות לאבחון מדויק יותר של השד.
    1. תוכנת CAD לפענוח רדיולוגי ממוחשב
    2. תוכנת Quantra לסיווג צפיפות רקמת השד שלך
    על סמך הנתונים האלו כירורג שד יוכל לתת לך את המידע המותאם והמדויק ביותר שניתן לקבל. עם הנתונים המאומתים והמדויקים שהטכנולוגיה מאפשרת, תהיה לך תמונה מלאה ובטחון בתוצאות בדיקת הממוגרפיה שלך,ותהיה לך תשובה לשאלה – האם מרקם השד שלי צפוף? עד כמה הממוגרפיה אמינה במקרה שלי?"

האם שווה לבצע את הבדיקות האלו-שעלותן לא זולה?אני צעירה ואין לי מושג מה רקמת השד שלי.
    עשו לי בעבר אולטרסונד ממוגרפיה -הכול פעמים כי היה לי בלוטות לימפה נפוחות ובב'דיקות האלו היה חשד גבוה לשאת.אבל הביופסיות יצאו תקינות

1.כדאי שאעשה בדיקות מיוחדות אלו?
    2.איך אישה יודעת מה רקמת השד שלה?אני מרגישה שהשדיים משתנות במהלך החודש-בווסת,לפני .,אחרי...פעם קש/ה פעם רך פעם נפוח ופעם לא....
    3.אז איך אפשר לדעת באמת רקמת שד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות מיוחדות

הוספת תגובה

• בדיקות מיוחדות - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    16/01/2015

זו פירסומת של חברות אני ממליצה להבדק אצל רופא , איני יודעת את גילך ולמה את זקוקה בכלל לממוגרפיה אם את צעירה .אם יש ממש צורך אולי רצוי מרי ואולי אפשר לקבל התחיבות אם את באמת זקוקה אחרת כרגע לנשים צעירות לא הראו שיש בדיקות סקר אשר משפיעות ואשר יש צורך לבצע. אנא בידקי עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו