בדילמה האם הדרך נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדילמה האם הדרך נכונה
    ליאת
    21/01/2015

בשביל שהיה יותר ברור ואני לא יעשה טעויות אני ירשום לך את התנהלות העיניים מהתחלה: בשעה 10 גוש נמוש 1.8 ס"מ מוצק, מוגדר קיים רושם של הסתיידיות בתוכו, במראה לא חד משמעי. וגדל לעומת 2013 birads 4 הומלץ לי לבצע ביופסיה שתוצאותיה: small cores of lipomatous tiny focus of bening brest tissue לדעת הרופאה הביופסיה לא נלקחה מהגוש ..יש לציין שיש לי שתלים וזה היה קצת בעייתי עכשיו הרופאה אמרה שהיא מעדיפה לבצא ניתוח ולהוציא את הגוש האם הגישה שלה נכונה? ובמקביל גם עשיתי בדיקות גנטיות מכיוון שלשני אחיו של אבי יש סרטן השד שאחת מהם נפטר ולבת דודתי בדיקות גנטיות תקינות אודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדילמה האם הדרך נכונה

הוספת תגובה

• בדילמה האם הדרך נכונה - תגובה

ד``ר עינת כרמון
    22/01/2015

ההמלצה על הוצאה ניתוחית של הגוש נובעת מהעובדה שאין התאמה בין המראה של הגוש והתשובה הפתולוגית. כלומר רקמת שד ושומן לא יוצרות גוש במראה כזה.
    במצב כזה ניתן לחזור על ביופסיה או לבצע ביופסיה ניתוחית (הוצאה של הגוש) כדי להגיע לאבחנה. יתכן שקיים קושי טכני לבצע ביופסית מחט נוספת בגלל השתלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו