מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטמה בולטת ומעט קשהשואלת08/04/2015
שלום רב, לפני יותר משנה וקצת היתה לי אדמומיות, קילופים וגרד חזק בחזה שמאל..שני רופאים טענו שזו פיטריה שמתי משחות וכל התופעות נעלמו מלבד קילופים שמופיעים מדי פעם.
אני בת 33 רווקה..לאחרונה הפיטמה נהייתה קשה מעט ובולטת יותר..כל משחה שאשים עליה קרם לחות/משהו טבעי יגרום לקילופים לחזור..הייתי לפני שבועיים אצל רופא עור וגם כירוג שד. רופא העור טוען שזו לא פטריה..אולי רגישות לחומר או אקזמה. כירוג שד הפנה לרנגטן ידני ובבדיקת מישוש שלו הוא טען שהכל נקי (הוא בדק אותי לפני שנה וגם אז אמר שהכל תקין)
תוצאות הבדיקה עדיין לא הגיעו..האם יש סיבה לדאוג?
הכירוג אמר שאולי כדאי לעשות ביופסיה ורופא העור לא ממליץ. הוא זרק שיש מחלה בשם פאג'ט אבל טען באותו משפט שהיו צריכים להופיע עוד סימנים במשך השנה האחרונה..
בדיקת רנטגן מספיקה? אפשר לסמוך עליה ועל הבדיקה הידנית של הרופא..
אין לנו היסטוריה משפחתית ב"ה..
מאז אני ממש בלחץ ובחרדה..
אשמח לשמוע דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
שואלת08/04/2015שכחתי לציין שאין כאבים בכלל..יש מעט רגישות מתחת לבית השחי באותו הצד של החזה..המחזור שלי נהיה חלש יותר וקצר יותר..האם כל זה קשור אחד לשני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטמה בולטת ומעט קשה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי11/04/2015מאחר ואני לא רואה את הממצאים ולא בדקתי אותך קשה לומר במה מדובר, איזו בדיקת נטגן שלחו אותך ? לממוגרפיה , לאוטרסאונד? לא ברור . כמובן שאם עשו בדיקה אפשר לסמוך שתאבחן אם יש מה לאבחן . רופא עור יכול לאבחן פאג'ט אם קיים ממצא כזה. מאר לא ראיתי את צריכה לסמוך על הרופאים שבדקו אותך את הממצאים צריך לראות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
שואלת12/04/2015עשיתי אולטראסאונד. בתוצאות רשום שדווקא בשד השני יש צ'יסטות זעירות..
האם הבדיקה שעשיתי מספיקה? האם היא אמינה? מה זה צ'יסטות זעירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)