מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לסימפטומיםאריה15/04/2015
שלום רב,
בת 36, ובריאה בד"כ. ללא לידות. ברקע אנדומטריוזיס שבגינו נוטלת גלולות (פמינט) 3 חודשים ברצף ולאחר מכן הפסקה לקבלת מחזור וחוזר חלילה.
אני נבדקת באופן קבוע פעם בשנה בדיקת שד ידנית אצל כירוג שמחלות שד הן תחום התמחותו. הבדיקה היא תמיד ידנית.
מיום שלישי שעבר אני חשה בכאב בנקודה מסוימת בצלע הכי תחתונה מצד ימין (קרוב למותן נוטה אחורה). הכאב הזה הוא רק במגע כלומר, רק כאשר אני נוגעת בנקודה מאוד ספיציפית. יודגש כי איני מרגישה את הכאב בשכיבה או בתנועות מסוימת והוא מזכיר לי שהוא קיים רק אם אני לוחצת באזור. בנוסף, יש לי כמעט חודש מעין תחושה של שרירים תפוסים בין השכמות, זה לא כואב ואני מרגישה זאת רק כאשר אני נמתחת ואו מתיישרת (בד"כ יושבת כפוף..). לאחרונה יש הקלה בתחושה זו בשכמות (מרגיש פחות תפוס.
הייתי אצל אורטופד והוא נתן לי ארקוקסיה (העלה אפשרות שאולי מדובר בדלקת). אך התחלתי לחשוש אולי הדקירות והשרירים התפוסים קשורים לשד. מבדיקת השדיים בעצמי איני חשה בגוושים אבל אני ממש חרדה אולי מדובר בסרטן שד..ביצעתי בדיקה ב 2014 והיא הייתה תקינה. יודגש כי לא כואב לי בלילה או בשינוי תנוחה בצלעות אלא רק אם אני נוגעת ולפעמים יש תחושת דקירה..
סליחה מראש על ההודעה הארוכה אבל אני ממש בלחץ. בגלל השימוש בגלולות אני מאוד חרדה לעניין השד. קראתי באינטרנט שכאבי גב זה אחד הסימפטומים. באיזה סוג של כאבי גב מדובר? האם יש סיבה להיות בלחץ..
אודה לך אם תוכלי להשיב לפנייתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לסימפטומים - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי20/04/2015סרטן שד אין לו כל סיפטומים . נדיר שיש כאב בשד. אין שום קשר בין השרירים הכואבים וכאב שאת מפיקה בצלע לסרטן שד. באותה מידה את יכולה לקשור לכל מחלה אחרת.אם את חושבת שאת ממששת ממצא בשד גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)