כאב בבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבית השחי
    מור
    17/08/2015

אני בת 21, כבר שנה במעקב המטולוג בשל ירידה בלתי רצונית במשקל (16 קילו תוך שנה, לא ברור באיזה קצב), עייפת וחום מדי פעם ושתי בלוטות ידועות מוגדלות, אחת בכל צד בפרוטיס. בינתיים נעשה רק מעקב סונר ללא ביופסיה כי לא הייתה דינמיקה בגדילת הבלוטות (עד חודש שעבר שקפצו שתיהן מ1.5 ס''מ ל 2.3 ס''מ) והירידה במשקל נבלמה, ספירה וכימיה תקינות.

בחודש וחצי האחרון כואב לי בבית שחי ימין בלבד, ללא קשר לשד, ממש בחיץ בין בית השחי לכל אורכו תחת הזרוע לתחילת השד. ההרגשה היא של עייפות שרירית ומעט צריבה והכאב (יותר נכון אי נוחות) מתגבר מעט בהפעלת\הרמת היד. אני לא מרגישה בלוטות.
    עד היום מעקב הסונר היה רק בצוואר ללא בתי שחי או כל איזור אחר בגוף.

האם נשמע מדאיג וכדאי לבקש הפניה לUS בתי שחי במידה ויש שם בלוטות מוגדלות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבית השחי

הוספת תגובה

• כאב בבית השחי - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    18/08/2015

שלום
    לא נראה כי מדובר בסרטן שד או כל בעיה ממקור זה, הרופא העוקב צריך להחליט אם יש מקום לדקו את בתי השחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דיברתי על סרטן שד

מור
    19/08/2015

אלא על בלוטות (במידה ויש לימפומה). למה כוונתך ב"לדקו". התכוונת לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דיברתי על סרטן שד - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/08/2015

לבדוק כמובן . הפורום הינו פורום של סרטן שד לכן עניתי בכיוון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו