טיפול אחרי Xeloda?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אחרי Xeloda?
    רות
    26/08/2015

אני בת 78. לפני 14 שנים עברתי כריתת שד כולל 17 בלוטות (9 נגועות).
    זה 4 שנים יש לי גרורות (עצמות+ריאה). עברתי טיפול ב-Everolimus ובשנתיים האחרונות טופלתי ב-Xeloda (עד לאחרונה בהצלחה רבה: ה-PET-CT הראה שיפור משמעותי!). אך בבדיקה האחרונה יש שוב עליה ברמות הסמנים (Marker).
    אבקש לדעת על אפשרויות להמשך טיפול ??
    תודה מראש,
    רות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אחרי Xeloda?

הוספת תגובה

• טיפול אחרי Xeloda? - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    26/08/2015

שלום , מאחר ואיני יודעת מה היו הטיפולים האחרים אותם קיבלת בעבר, איני יודעת מה אפשר להציע, אחת האפשרויות נבלבין .אני בטוחה שהרופא המטפל ימליץ על טיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט התרופות שקיבלתי - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    27/08/2015

ובכל זאת הפורום לא יכול לתת לך תשובה לגבי התרופה מבלי לראות אותך , אפשר נבלבין אפשר טקסול , יש הרבה אפשרוית והרופא יסביר לך את האפשרויות השונותץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רות
    28/08/2015

תודה רבה!!!
    רות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו