נמק שומני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמק שומני?
    נוי
    28/11/2015

שלום רב דוקטור,
    אני בת 40 לפני כ- ארבע שנים עברתי בדיקת ביופסיות fine needle שד עקב גוש חדש שהופיע,
    המסקנות: Finding suggestive of fat necrosis
    microscopic finding two smears are reviewd showing several macrophages with intracytoplasmic vacuoles, occasional multinucleated forms, degenerated fat and fragments of fibroadipose tissue
    האם תוכלי בבקשה להסביר לי את משמעות המסקנות של הביופסיה הזו (שכאמור התבצעה לפני מספר שנים)?
    לא זכורה לי טראומה כלשהי בשד במהלך חיי, כמו כן הגוש עדיין לא נעלם,
    האם למרות הביופסיה שעברתי זה עלול להיות סרטני?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמק שומני?

הוספת תגובה

• נמק שומני? - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    28/11/2015

כמובן שביופסיה שנלקחה לפני 4 שנים אין לה שום שמעות היו , מדובר ל ממצא שפיר בשומן השד. לא רואה שום תאי סרטן כך שלא מובר על ממצא ממאיר . אם בכל זאת הממצא גדל צריך לפנות לרופא , איזור של נמק שומני לעיתים קרובות נשאר ללא שינוי לא נעלם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

נוי
    28/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו