כאב בשד,בבית השחי וביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשד,בבית השחי וביד
    תמר
    14/11/2016

שלום, בת 27. מניקה מזה שנה.
    בחודש האחרון התחיל לי כאב בשד שמאל, בבית השחי וביד שמאל (ביד בעיקר כשמרימה אותה). רופאת משפחה בדקה את השד ובית השחי ולא הרגישה כלום ואמרה שחושבת שמדובר במקור צווארי. בהמשך באמת התחילו כאבים בצוואר, כתפים וגב עליון בעיקר בצד שמאל ובזמן ישיבה.
    אורטופד מיד אמר שמדובר על פריצת דיסק צווארי אבל לא חשב שאמור להיות כאב בשד.
    יש לי תור לאולטרסאונד שד וכירוגית שד בעוד כשבועיים ובסוף השבוע הזה סי.טי לעמוד השדרה הצווארי.
    עד אז אני משתגעת מלחץ אולי בכלל כל המקור הוא מהשד וכל הכאבים מגרורות? האם באמת יתכנו כאבים בשד ממקור צווארי או שלא? יש לציין כי הכאב בשד מתגבר בעיקר ללא חזיה כמין כאב של משיכה ואם אני לוחצת על השד מלמטה זה כואב לי מבפנים (מרכז השד, מאחורי הפטמה).
    מה באמת הסיכונים? ומה לדעתך יכול להיות המקור?
    אולי אני סתם פרנואידית אבל לחברה שלי גילו סרטן שד גרורתי בעקבות כאבי גב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשד,בבית השחי וביד

הוספת תגובה

• כאב בשד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    21/11/2016

לא חושבת שמדובר בגידול בשד , לגבי הממצאים בע"ש צריך להבדק. לגבי השד הכאב בשד לא מאפיין גידול בשד ורצוי להבדק על ידי כירורג , יתכן ומדובר בזיהום או בעיה בעיקבות ההנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו