מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש בשד ימין בזמן הנקההילה18/04/2017
גוש בשד ימין בזמן הנקה
דיון מתוך פורום סרטן השד
גוש בשד ימין בזמן הנקה
20:26 18/04/2017 | מאת הילה
שלום
אני בת 29 מניקה ילדה שניה כבר במשך שנה וחודש. לפני עשרה חודשים שמתי לב לגוש קטן בשד ימין מתחת לפטמה. אמא שלי חלתה בסרטן השד בגיל 56 .ללא גנטיקה בבדיקה הסטנדרטית שעושים.
מהר פניתי לכירורגית שד שהפנתה לאולטראסאונד. מכיוון שהגוש לא הודגם על ידי הטכנאית נשלחתי לבדיקת אולטראסאונד שיבוצע על ידי רופא. בבדיקה הושם דגש על האזור הרטרואריאולרי מימין על פי הכוונתי לגוש נמוש ועל פי ההפנייה.
באזור רטרואריאולרי משני הצדדים הודגמו צינוריות חלב בולטות יותר מימין. לא הודגם כל ממצא חשוד דו צדדית. בלוטות במראה תקין בבית השחי. לסיכום birads2 ללא ממצא חשוד.
אני מאוד לא רגועה וחוששת שהבדיקה לא מתאימה לגושים קטנים מ1 סמ. כמו כן קראתי שהבדיקה לא אמינה בזמן הנקה.מה נדרש לעשות על מנת לוודא שהכל תקין? הייתי בחוות דעת נוספת ולא התייחסו אליי כל כך. אני מרגישה שיש גוש קטן קשה בתוך הצינורית שנראה לי מפריע לחלב ולא מצליחה לשחררו.. זאת לא נראת לי סתימה כי זה כבר 10 חודשים ככה ללא חום ודלקת..
אשמח להכוונה
האם יש לשקול MRI? או ביופסיה מחט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, אם אינך שבעת רצון מחוות הדעת שקבלת את יכולה ...
ד``ר עינת כרמון18/04/2017שלום, אם אינך שבעת רצון מחוות הדעת שקבלת את יכולה לפנות לגורם נוסף לבדיקה. קש ה להמליץ על בדיקות נוספות מעל דפי האתר לאחר שנבדקת על ידי מספר רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בשד ימין בזמן הנקה
הילה18/04/2017תודה ד"ר כרמון על המענה המהיר.
אני אכן אלך לחוות דעת נוספת אך באופן כללי האם בדיקת אולטראסאונד אמינה בזמן הנקה? האם אולטראסאונד מתאים לאיתור גושים קטנים כ1 סמ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה לכל בדיקה יש את המגבלות שלה. בדיקת us בהחלט י...
ד``ר עינת כרמון18/04/2017הילה לכל בדיקה יש את המגבלות שלה. בדיקת us בהחלט יכולה לאבחן גושים קטנים מ1 סמ, גם בהנקה, אך זו לא בדיקה מושלמת. ההחלטה על הפניה לבירור נוסף תלויה ברמת החשד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)