מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין צלוליט וסרטן השד?לא מבינה03/05/2017
שלום רב.... אני בת 32 + ילדה... במשפחתי אחות של אמא שלי חלתה בגיל 50 בסרטן השד.. תודה לאל היא כבר 14 שנים אחרי.... השאלה שלי האם צלוליט על השד זה סימן לסרטן השד כמו שקראתי??? הייתי אצל כירורג שד לבדיקה שגרתית ועוד שבועיים יש לי אולטראסאונד... לא היה ממצא של גושים בבדיקה הידנית... בעקבות פחד מבדיקת האולטראסאונד שאולי ימצאו אצלי משהו נכנסתי לגוגל וקראתי שרפיון עור בשד וגומות קטנות כמו צלוליט זה סימן לסרטן השד... ויש לי סימנים כאלו ואני לא זוכרת פתאום אם זה אחרי לידה אצלי החזה שלי היה ענק בהריון וזה היה לפני שמונה שנים.. במחזור השדיים מתנפחות מאוד.. אני מאוד מפחדת פתאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים בקשר לצלוליט וסרטן השד?
למה לא עונים???04/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב של סרטן שד דלקתי
ד``ר עינת כרמון04/05/2017יש מצב של סרטן שד דלקתי, בו העור דומה לקליפת תפוז עם גומות. עם זאת, קיימים מצבים שונים של דלקת, ובצקת על רקע אחר שיכולים לגרום לתמונה דומה. עם מדובר במצב שנמשך 8 שנים לא סביר שמדובר בסרטן. ממליצה לבצע הבדיקה כפי שהמליץ הכירורג שבדק אותך ולשוב אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי ובצקת של העור יכולים להופיע כתוצאה מגורמים ש...
ד``ר עינת כרמון05/05/2017עיבוי ובצקת של העור יכולים להופיע כתוצאה מגורמים שונים, בין היתר סרטן שד דלקתי. באם מדובר בממצא שקיים מזה מס׳ שנים, מאוד לא סביר שמדובר בממאירות. ממליצה להשלים את הבירור ולשוב לכירורג שבדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
אין בצקת ועיבוי05/05/2017זה לא בצקת או עיבוי זה סימני מתיחה כאלו של העור ..החזה שלי נוטה לעלות מידה בזמן הוסת... ביקשתי אולטרא סאונד עושה עוד שבוע... פשוט נבהלתי כי כתוב פה סימני מתיחה כמו צלוליט מעיד על סרטן השד... עיבוי עור זה תוספת עור? אפשר הסבר בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)