גירוי מפחיד בשד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי מפחיד בשד שמאל
    מיואשת מאוד
    11/05/2017

שלום רב… אני בת 32+ ילדה… לפני חודש היה לי איחור ארוך בווסת שבעקבות זה רופאת נשים שלי נתנה לי פרוברה שזה הורמונים שלקחתי אותם חמש יום ואחרי ההפסקה אמור להגיע וסת.. הוסת הגיע אבל איתו גם הגיע רגישות מפחידה בשד שמאל כאילו משהו מושך או תקוע לא יודעת איך להסביר שבא לי כל הזמן לגעת בפיטמה וללחוץ שאולי יצא משהו… הייתי כמובן אצל כירורג שד שבדק הבדיקה הידנית הייתה תקינה ביקשתי אולטראסאונד שד שזה רק בעוד שבועיים… התסמינים עברו, הפעם לפני יומיים קיבלתי ווסת רגיל כנראה הסתדר ושוב התחושה הזאת סליחה על מה שאני כותבת אבל הגירוי כזה חזק שבא לי כל הזמן למעוך תשד ולגעת בפיטמה והתחושה נעימה כשאני עושה את זה…. אני מתה מפחד זה סימן לסרטן השד? גם היה לי תחושה של חום פנימי בשד בווסת שלפני חודש!!! אשמח למשהו מעודד… אין במשפחתי סיפורים של סרטן השד… סליחה על המגילה אבל אני בפחדים יש לי ילדה בת 8...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי מפחיד בשד שמאל

הוספת תגובה

• בבקשה אפשר מענה?

למה לא עונים???
    11/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות בשד לקראת ובזמן וסת זו תופעה שקשורה בדרך כל...

ד``ר עינת כרמון
    11/05/2017

רגישות בשד לקראת ובזמן וסת זו תופעה שקשורה בדרך כלל לשינוי הורמונלי ואינה סימן מדאיג. כמובן שמציעה להשלים את האולטרסאונד ולחזור לכירורג שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי בשד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    14/05/2017

התסמינים אותם א מתארת נובעים מטיפול הורמונלי אותו קיבלת או הורמונים את מפרישה ממש לא ביטוי לסרטן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטראסאונד ללא ממצא כלל

אחרי בדיקת אולטראסאונד
    22/05/2017

התוצאות הן... שמאל בירדס 1 ללא ממצא, ימין בירדס 1 ללא ממצא. אני עדיין בחששות האם יכול להיות שהתופעה היא טרום סרטנית? ואם זה מהכדורים הורמונליים שקיבלתי לפני חודשיים לקחתי אותם רק חמישה ימים בשביל לקבל ווסת מתי הכדורים האלו מתנקים מהגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תתייחסו לשאלתי האחרונה

הפורום פעיל?
    23/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שנכתב, התופעה אותה את מתארת אינה מדאיגה וקשורה...

ד``ר עינת כרמון
    23/05/2017

כפי שנכתב, התופעה אותה את מתארת אינה מדאיגה וקשורה קרוב לודאי לשינויים הורמונליים. תוצאות האולטרסאונד שבצעת מחזקות זאת, בהעדר ממצא בשדיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו