מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי מפחיד בשד שמאלמיואשת מאוד11/05/2017
שלום רב… אני בת 32+ ילדה… לפני חודש היה לי איחור ארוך בווסת שבעקבות זה רופאת נשים שלי נתנה לי פרוברה שזה הורמונים שלקחתי אותם חמש יום ואחרי ההפסקה אמור להגיע וסת.. הוסת הגיע אבל איתו גם הגיע רגישות מפחידה בשד שמאל כאילו משהו מושך או תקוע לא יודעת איך להסביר שבא לי כל הזמן לגעת בפיטמה וללחוץ שאולי יצא משהו… הייתי כמובן אצל כירורג שד שבדק הבדיקה הידנית הייתה תקינה ביקשתי אולטראסאונד שד שזה רק בעוד שבועיים… התסמינים עברו, הפעם לפני יומיים קיבלתי ווסת רגיל כנראה הסתדר ושוב התחושה הזאת סליחה על מה שאני כותבת אבל הגירוי כזה חזק שבא לי כל הזמן למעוך תשד ולגעת בפיטמה והתחושה נעימה כשאני עושה את זה…. אני מתה מפחד זה סימן לסרטן השד? גם היה לי תחושה של חום פנימי בשד בווסת שלפני חודש!!! אשמח למשהו מעודד… אין במשפחתי סיפורים של סרטן השד… סליחה על המגילה אבל אני בפחדים יש לי ילדה בת 8...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אפשר מענה?
למה לא עונים???11/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות בשד לקראת ובזמן וסת זו תופעה שקשורה בדרך כל...
ד``ר עינת כרמון11/05/2017רגישות בשד לקראת ובזמן וסת זו תופעה שקשורה בדרך כלל לשינוי הורמונלי ואינה סימן מדאיג. כמובן שמציעה להשלים את האולטרסאונד ולחזור לכירורג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי בשד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי14/05/2017התסמינים אותם א מתארת נובעים מטיפול הורמונלי אותו קיבלת או הורמונים את מפרישה ממש לא ביטוי לסרטן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות אולטראסאונד ללא ממצא כלל
אחרי בדיקת אולטראסאונד22/05/2017התוצאות הן... שמאל בירדס 1 ללא ממצא, ימין בירדס 1 ללא ממצא. אני עדיין בחששות האם יכול להיות שהתופעה היא טרום סרטנית? ואם זה מהכדורים הורמונליים שקיבלתי לפני חודשיים לקחתי אותם רק חמישה ימים בשביל לקבל ווסת מתי הכדורים האלו מתנקים מהגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תתייחסו לשאלתי האחרונה
הפורום פעיל?23/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שנכתב, התופעה אותה את מתארת אינה מדאיגה וקשורה...
ד``ר עינת כרמון23/05/2017כפי שנכתב, התופעה אותה את מתארת אינה מדאיגה וקשורה קרוב לודאי לשינויים הורמונליים. תוצאות האולטרסאונד שבצעת מחזקות זאת, בהעדר ממצא בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)