מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות של רקמה פיברוגנדולאריתרחל10/07/2018
שלום רב,
בשנת 1998 עשיתי ממגרפיה ונמצא כי בשד בשמאלי יש לי רקמה פיברוגנדולארית .מה המשמעות של זה.
האם בדיקת טרמוגרפיה בטוחה יותר ממוגרפיה?
שאלה נוספת
יש לי ציסטות רבות חלקן שקופות וחלקן לא צלולות בגודל של 1-1.2 ס"מ האם זה יכול להחשיד חלילה.
תודה,
רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לרחל
ד``ר רותי לאופר10/07/2018רקמה פיברוגלנדולרית היא רקמת שד נורמלית המורכבת ממערכת יצירת החלב והעברתו ומרקמה תומכת ולרוב גם שומנית.
טרמוגרפיה אינה בדיקה שמחליפה את הממוגרפיה.
ציסטות בשדיים הן ממצא שכיח ולא מדאיג. כדאי להיות במעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני רוצה שתחזרו אלי
רחל10/07/2018שלום רב,
תודה רבה ד"ר הרגעת אותי.למרות זאת רופא הכרורג המליץ לי לעבור ביוסיה בגלל הסתיידות שגדלה בפיטמה הימנית בצד ימין.אמרתי לו שאני חושבת שמה שהוא רואה ראו בעבר מיכוון שבגיל 18 חתכו לי את הפיטמה בגלל מוגלה רצינית שהיתה בשד.ולכן הגירה והקיפול של הפיטמה מראה איזו שהיא הסתיידות. האם יש בכך אמת?
ושאלה נוספת בביצוע ביופסיה טריאנסטלטלרית עם מחט האם חשים כאב?הבנתי שחדרת המחט להרדמה מקומית היא כואבת יותר מהביופסיה עצמה .
תודה,
רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסיה?
ד``ר רותי לאופר10/07/2018על הצורך בביופסיה כדאי להתייעץ עם הרנטגנולוג.
דקירת ההרדמה לרוב לא מאד מכאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)