סרטן שד שלב 1 חדשות רבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד שלב 1 חדשות רבות
    מיכל כהן
    22/07/2018

בת 44. אובחנתי לפני כחודשיים וחצי עם סרטן שד שלב 1 גידול קטן 0.8 סנטימטר. הורמונלי 100% her2 שלילי.
    Ki67 קטן מ 5%.
    הבנתי שמדובר בגידול שאינו אלים. הומלץ לי הקרנות 16+5 טמוקסיפן. לגבי אונקוטייפ 2 אונקולוגיות אמרו שאין צורך מכיוון שהגידול אינו אלים וקטן.
    1. האם פעלתי נכון שלא שלחתי לאונקוטייפ?
    2. האם אני יכולה להיות רגועה ממחלה גרורתית/חזרה של המחלה לפי מאפייני הגידול שמניתי מעלה.. ?
    3 אני בדיכאון וחשה עצבות רבה ויודעת שהרבה תרופות נגד דכאון מתנגשות עם טמוקסיפן
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד שלב 1 חדשות רבות

הוספת תגובה

• סרטן שד מוקדם

ד``ר רותי לאופר
    22/07/2018

לפי תאורך אכן נראה שאין צורך באונקוטייפ ושהוצע לך טיפול מתאים. טמוקסיפן מתנגש, אם בכלל מתנגש, עם מעט מאד תרופות אנטידיכאוניות. את רובן ניתן לקחת בלי חשש יחד עם הטמוקסיפן.
    מחלתך נראית בהחלט לא מסוכנת ושיהיה לך קל ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד שלב 1 חדשות רבות

מיכל
    22/07/2018

האם הסבירות לחזרת מחלה באופן גרורתי ומקומי אכן מאד נמוכה ?
    תודה על התשובה המהירה. זה לא מובן מאליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד "טוב"

ד``ר רותי לאופר
    22/07/2018

בהחלט כן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו